Stanton Thermal Hood - Military Camo
Stanton Thermal Hood - Military Camo Stanton Thermal Hood - Military Camo Stanton Thermal Hood - Military Camo Stanton Thermal Hood - Military Camo Stanton Thermal Hood - Military Camo

Stanton Thermal Hood - Military Camo

Utsolgt
Varenummer
X14836
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies Stanton thermal Hood med militær mønster er den perfekte hettegenseren for deg som liker å se fresh ut!

En myk og komfortabel hettegenser som kan brukes på vei til og fra trening. Den er laget i en deilig bomullsblanding som føles behagelig å ha på, selv under treningsøkten.

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Passer til trening og fritid
  • Snøring i hetten
  • Farge: Militærgrønn
  • Materiale : 60% bomull og 40% polyester

 

Artikkelnummer: 120909-613
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler