-13% SPAR 200,-
Stepkasse med ekstra klosser
Stepkasse med ekstra klosser Stepkasse med ekstra klosser Stepkasse med ekstra klosser Stepkasse med ekstra klosser Stepkasse med ekstra klosser Stepkasse med ekstra klosser Stepkasse med ekstra klosser

Stepkasse med ekstra klosser

1 298,- Før 1 498,-
1 x StepUp Pro Stepkasse - Sort   + 999,-
1 x Ekstra klosser til Abilica Step Up Pro   + 299,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
Bundle-373
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica stepkasse med ekstra klosser strammer opp baken, lår og legger, samtidig gir de deg bedre kondisjon og rask forbrenning av kalorier. Gir også god koordinasjonstrening.

 

Pakken består av:

  • Abilica StepUp Pro Stepkasse
  • Ekstra klosser til Abilica StepUp Pro Stepkasse

Stepkasse med overflatemål 32 x 90 cm og 2 høydealternativer (13 og 18 cm). Overflaten er gummibelagt for å gi et godt fotfeste. Produsert i myk plast som demper steget og derfor er snillere mot knærne. Stepkassen ligger meget stødig på gulvet.

 

Klossene bygger 5 cm ekstra. Leveres parvis. Det er også mulig å sette flere klossepar på hverandre for å få en enda høyere stepkasse. Finnes kun i grå!

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler