Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

REGENT Wireless
REGENT Wireless REGENT Wireless REGENT Wireless REGENT Wireless REGENT Wireless REGENT Wireless REGENT Wireless REGENT Wireless

REGENT Wireless

895,-
895,-
På lager
Varenummer
X10855
  • 30% rabatt på alle ordinære priser med kode GREEN
  • Fri frakt over 500,-
 

Sudio Regent - Wireless kan tilpasses din egen personlige stil og gir deg en lydkvalitet av høy klasse

Endelig har det kommet headphones som lar deg se bra ut samtidig som du får god lyd! Sudio Regent er elegante trådløse headphones med lyd i verdensklasse som kan tilpasses etter din personlige stil. Stilen tilpasser du med utskiftbare caps som har favorittfargen din eller som passer til antrekket ditt.

Hodebøylene er myke å ha på, enkle å justere og behagelige øreputer lar deg høre på favorittmusikken din i timesvis uten at det føles ukomfortabelt. Sudio har klart å finne en balanse mellom støyreduksjon og toner som gir musikker en perfekt definisjon og skaper en enestående lydopplevelse for deg som bruker. Lydkvaliteten du får her kan sammenlignes med hodetelefoner som koster det dobbelte og oppover og leverer markant bedre enn konkurrenter i samme prisklasse.

Sudio Regent har hele 24 timer batteritid og 20 dager standby-tid, og lar deg høre på favorittmusikken din hele dagen uten å bekymre deg for å gå tom for batteri. Skulle du være så uheldig at batteriet går tomt har Sudio Regent en quick charge funksjon som lar deg lade opp ca. 4 timers bruk på 10 minutter. Hodetelefonene har bluetooth, sammenleggbar hodebøyle, fjernkontroll og mikrofon slik at du kan snakke i telefonen!

Sudio Regent er perfekt for deg som:

  • Vil ha god lydkvalitet
  • Vil ha din egen personlige stil
  • Trenger lang batterilevetid
  • Vil ha valget mellom trådløs og kabel
  • Vil ha kvalitet, design og ytelse
     
Vis hele produkttekst
Mer Info
Spesifikasjoner
Modell:  On-ear, Bluetooth versjon 4.1
Vekt:  177 gram
Rekkevidde:    10 meter
Batteritid:  24+ timer (aktiv), 20 dager (standby)
Ladetid:  10 minutter (quick charge), 120 minutter (full lading)
Utskiftbare caps
Sammenleggbart design

 

Element
Type:  50 mm dynamisk høyttaler 
Følsomhet:  105 db SPL @ 1 kHz
Impedans:  47 Ohm @ 1 kHz
Frekvensområde:    18 Hz - 22 kHz

 

I forpakningen
Sudio Regent
Lydkabel

Ladekabel

Brukermanual
Garantikort
Hurtigstartveiledning  
Produsent
SUDIO
Se alle produkter fra SUDIO

Sudio gir deg moteriktige hodetelefoner og ørepropper med studiokvalitet


Navnet Sudio kommer fra en hendelse i New York, der en av grunnleggerne oppdaget at musikeren Phil Collins hadde problemer med sine øretelefoner. Når han ikke kunne gi et bedre alternativ var alt han kunne si: "Trust me, I know the feeling". Denne hendelsen ga inspirasjon til Sudios suksesshistorie, og navnet er derfor en hyllest til Phil Collins og hans sang Sussudio.


Sudio starter alltid med å definere ønsket lydopplevelse. Herfra utvikler de tekniske spesifikasjoner som møter denne opplevelsen. Gjennom å studere psykoakustikk har Sudio klart å reprodusere lyd i riktige frekvensområder og med en klarhet som virkelig merkes.

Produktomtaler