Sukrin Gold 1:1
Sukrin Gold 1:1 Sukrin Gold 1:1

Sukrin Gold 1:1

79,-
79,-
Utsolgt
Varenummer
400370
  • Gratis bytte i 30 dager

Sukrin Gold er et gyllent og lekkert Sukrin som er rikt og fyldig på smak, men svært fattig på kalorier (kun ca. 8 kcal per 100 g). 

Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og den unike blandingen av disse gir en søtere, rundere og fyldigere smak enn vanlig Sukrin. Brukes istedet for vanlig sukker og brunt sukker som topping eller i mat og bakst. 
 

  • Samme søtningsgrad som brunt sukker
  • Kun 0,5 kcal per teskje (5 g)
  • Naturlig opprinnelse
  • naturlig fremstilling 
Vis hele produkttekst
Ingredienser

Innhold: Sukrin (erythritol), tagatose, glyserol, maltekstrakt (glutenfri), stevia

Mer Info

Dersom du ønsker å ta vare på helsen din, men ikke er interessert i å gå på kompromiss med smaken er Sukrin Gold et naturlig alternativ. Det har en GI på 1, og kun 1 g nettokarbohydrat som påvirker blodsukkeret per 100 g. 

Sukrin Gold passer perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te, desserter og alle steder du vil ha en rund og fyldig søtsmak.

Produsent
FUNKSJONELL MAT
Se alle produkter fra FUNKSJONELL MAT

Funksjonell Mat er produsent av sunne matprodukter, erstatninger for hvetemel og naturlig søtningsmiddel. 

 

Her finner du for eksempel Sukrin, mandelmel, Fiberfin, kokosmel, Cake in a Cup og Stevia med forskjellige smaker. Produktene er rike på proteiner, vitaminer, mineraler og fiber - og er gode erstatninger for vanlige hvetemel og sukker.

 

Funksjonell Mat produserer både sunne råvarer som som mandelmel og fiberfin, samt enkle ferdigmikser for proteinrikt brød, brownie, muffins og mer. 
Dette er sunne matprodukter som er tilpasset personer som liker å trene og lever en sunn livsstil.

Produktomtaler