Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

RD-545
RD-545 RD-545 RD-545 RD-545 RD-545 RD-545

RD-545

5 999,-
5 999,-
Utsolgt
Varenummer
300979
  • 90 dagers åpent kjøp

Tanita RD-545 er det ultimate verktøyet for å følge din fitness- og treningsprogresjon!

Denne vekten gir deg en analyse av hele kroppen med medisinsk nøyaktighet. Hver kroppsdel blir analysert separat. Dette gir deg en oversikt over muskelbalansen i kroppen din. Den kobles trådløst til din smarttelefon for å gi deg en suveren oversikt over dine målinger. I motsetning til andre og eldre vekter benytter denne seg av flere frekvenser som også måler gjennom cellene. Dette gjør det mulig å si noe om “helsen” på cellemembranen. Dette er mye mer nøyaktig og påvirkes ikke av faktorer som hydrering, om man har mye mat i magen eller om man nettopp har drukket vann.

Denne vekten bruker segmentelle målinger for å si noe om hver kroppsdel. Dette er ytterst viktig informasjon om du ønsker en balansert fysikk, om du vil unngå skader og for å vite hva som er dine sterkeste og svakeste sider. Du kan bruke informasjonen for å bygge muskler der det trengs og du får informasjon som forteller deg om du har mer muskelmasse på den ene eller andre siden. Du får også vite hvor mye av det farlige viscerale fettet du har. Denne informasjonen vil motivere deg til å gjøre de riktige valgene i treningshverdagen!

Fra et helsemessig standpunkt vil vekten fortelle deg din biologiske alder. Dermed vet du enkelt om du bør gjøre endringer i livsstilen din for å opprettholde en sunn helse livet ut. Du får også opp en "Pysique Rating" som tar høyde for hvor mye muskelmasse og fett du har på kroppen, sammen med muskelkvaliteten og kvaliteten på cellemembranen din. Tallet gir deg noe å jobbe for å forbedre slik at du kan oppnå det du ønsker med akkurat din trening.

Tanita har en kjempestor database med empiriske data som gjør målingene veldig nøyaktige. Vektene kan kobles til en solid app på din smartenhet via bluetooth som gjør det enkelt å følge utviklingen din. Den kan også kobles opp mot apper som Google Fit og Apple Health for å se data og målinger på tydelige og nyttige grafer. Du får god informasjon om hydreringsstatus, muskelkvalitet, biologisk alder, fettprosent og mange andre nyttige datapunkter som du kan bruke i treningsplanleggingen din.

Artikkelnummer: 300980

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Spesifikasjoner

Maksimal personvekt: 200 kg

Nøyaktighet: 100 gr

Garanti: 5 år

 

Egenskaper

Bluetooth

MyTanita-app til iPhone og Android

Auto Recognition

Recall Function

Clock & Calendar

Guest Mode

Athlete Mode

User Memory: 4

 

Målinger

Vekt

Fettprosent

Vanninnhold i %

Muskelmasse

Physique Rating

Bone Mineral Mass

BMR

Metabolsk alder (din indre alder)

BMI

Visceralt fett (det farlige fettet)

5 Segmentelle fettmålinger

5 Segmentelle muskelmålinger

Produsent
TANITA
Se alle produkter fra TANITA

Tanita produserer fitnessvekter og fitnessmålere for privatpersoner og bedrifter. Vektene og målerene deres er presise, gode og er av høy kvalitet.

Produktomtaler