Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Te Marble Group Tee - Grå
Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå Te Marble Group Tee - Grå

Te Marble Group Tee - Grå

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
400724
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Reebok Marble Melange Tee er en deilig t-skjorte til trening og fritid!

 

Dette er et plagg som kan brukes året rundt. Den er slim fit uten sømmer i sidene for økt komfort. Stor Reebok logo på siden er en stilig detalj som setter sitt preg på designet. 

 

Egenskaper:

  • Slimfit-passform
  • Uten sidesømmer for ekstra komfort
  • Farge: Grå
  • Materiale: 80% bomull, 20% polyester

Artikkelnummer: DU8281

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler