Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 300,-
Techspiration Tights - Deep Cobalt
Techspiration Tights - Deep Cobalt Techspiration Tights - Deep Cobalt Techspiration Tights - Deep Cobalt

Techspiration Tights - Deep Cobalt

Tilbudspris 300,- Før 599,-
Tilbudspris 300,- Før 599,-
På lager
Varenummer
X11877
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Reebok Techspiration Tights er en kul tights til aktive jenter!

Treningstights med blått og hvitt mønster for deg som liker tights som skiller seg litt ut. Med tettsittende passform, bredt midjebånd og stretch sitter den godt på kroppen når du trener, slik at du kan kjøre både knebøy, utfall og markløft uten bekymring. SpeedWick materialet er fukttransporterende og holder deg tørr gjennom selv de tøffeste treningsøktene! Passer derfor til både styrketrening, CrossFit, løping, dans og aerobic!

Nyhet høsten 2017!

Egenskaper:

  • Tettsittende passform
  • Pustende
  • Stretch
  • Meshdetaljer
  • Farge: deep cobalt

Artikkelnummer: BR2617
Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler