Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

TITAN LIFE ROWER PERFORMANCE R33
TITAN LIFE ROWER PERFORMANCE R33

TITAN LIFE ROWER PERFORMANCE R33

4 599,-
4 599,-
Utsolgt
Varenummer
401066
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

TITAN LIFE PERFORMANCE R33 Romaskin gir effektiv trening av kondisjon og styrke!

Er du ute etter et treningsapparat som trener hele kroppen på en gang er en romaskin perfekt for deg. Her får du trent alle store muskelgrupper på en gang. Romaskinen bruker lydløs magnetisk motstand som gir jevne, gode drag. Computeren viser deg treningsdata som tid, rotak, distanse og kalorier. Setet er komfortabelt, har lav friksjon og glir lydløst på skinnen. 

 

Husk underlagsmatte når du kjøper romaskin - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.Romaskinen er sammenleggbar for å ta mindre plass under oppbevaring. 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

SKU: 270-200009

Vis hele produkttekst
Spesifikasjoner
Computer LCD
Funksjoner Tid, Antall rotak, totalt antall rotak, kalorier og Scan
   
Tekniske Spesifikasjoner  
Oppstillt mål L x B x H 207,5 x 52,0 x 44,5 cm
Foldbar Ja
Foldet L x H x B 87.5 x 52 x 120 cm
Pedal spec. 315*140mm
Transporthjul Ja
Maks brukervekt 120 kg 
Samlet ved levering 90%
Håndtak Φ25.4*400mm
Modstandsnivåer 5
Svinghjul kg φ176, G.W:2.6Kg
Batterier Ja
Antal batterier 2
Bruttovekt 27,2 kg
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Saken vil bli tatt tak i av kompetente teknikere som vil følge deg opp til problemet er løst på en tilfredsstillende måte.

Leverandør ønsker færrest mulig mellomledd fram til kunde for at du skal få så god og rask hjelp som mulig. Du kan registrere din reklamasjon eller servicesak på http://www.livingsport.dk/contacts/ for hurtig hjelp og tilbakemelding.

Produsent
TITAN
Se alle produkter fra TITAN

Titan Fitness leverer treningsutstyr for deg som ikke bare vil bli fit, men som også vil at utstyret skal yte det lille ekstra!

Produsenten Titan vet at om du som kunde skal bli fornøyd, så må produktene du tilbys ose av kvalitet. Det er det du får når du velger Titan. Disse produktene er testet, testet og testet igjen for å sikre at de tåler røff bruk. Titan tilbyr utstyr i alle kategorier, og fokuserer spesielt på styrketrening og kondisjonstrening.

Produktomtaler