Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Trampoline 3.6 m InGround
Trampoline 3.6 m InGround Trampoline 3.6 m InGround Trampoline 3.6 m InGround

Trampoline 3.6 m InGround

4 999,-
4 999,-
Utsolgt
Varenummer
372701
  • 90 dagers åpent kjøp

Jump Master InGround 3.6 m trampoline er laget for høye hopp, kule triks og timesvis med morro for hele familien!

Sliter du med å få barna vekk fra iPaden? Lurer du på om tenåringen din er vampyr fordi han eller hun bare er inne på rommet og aldri går ut i sola? Kanskje sliter du selv med å motivere deg til aktivitet? Hvorfor ikke da kjøpe en trampoline som både gir deg kort vei til trening og lek, og samtidig hjelper deg å knytte bånd med de viktigste personene i livet ditt?

InGround trampolinene fra Jump Master er laget etter strenge sikkerhetskrav og er av høy kvalitet. En trampoline som er gravd ned i bakken passer perfekt for de som ønsker noe som ser penere ut i hagen. Trampolinen har en høyde på 20 cm over bakken inkludert ben. Dette gjør det lettere for små barn å komme opp på trampolinen. Kantpolstringen har en bredde på hele 38 cm og er gjort ekstra tykk med 3 cm tykkelse hele veien. Hoppeduken og kantpolstringen er festet sammen, sånn at det ikke skal være mulig å falle mellom når man hopper.

Å hoppe på trampoline er ikke bare gøy for alle aldersgrupper, men det er også kjempegod trening. Vi anbefaler minst 30 minutter moderat aktivitet hver dag, og med en trampoline rett utenfor døren blir det enkelt å nå målet. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede. Vår største trampoline gir deg god plass til sunn utfoldelse!

Hullet man må grave er 3,9 m i diameter og 75 cm dybde på det dypeste punktet i midten av hullet.
Hullet graves ut i en skålform. Rammen er laget av galvanisert stål og er meget motstandsdyktig mot rust. Ramme og ben har livstidsgaranti. 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Maksimal brukervekt er 150 kg

Vis hele produkttekst
Mer Info

For å få mest mulig ut av din trampoline bør du prøve disse lekene

Balleken

Fyll trampolinen med noen små baller og prøv å unngå dem. Gjør leken vanskeligere ved å lande på rumpe og knær uten at det er lov til å røre ballene. Dette kan også gjøres med tomflasker. Du lager dine egne regler om hva som skjer når rører en ball eller tomflaske (ute av leken, mister et poeng etc.).

Cherry Bomb

Det samme som balleken, men med kun én litt større ball. Ballen starter hos en person som kaster den opp i lufta for å starte leken. Alle kan gjøre hva de vil for å prøve å sprette ballen mot de andre spillerne, men det er ikke lov å røre ballen.

Popcorn

Én person ligger i midten av trampolinen som en liten ball (i fosterstilling). De andre hopper rundt og prøver å sprette personen slik at personen glipper taket og må "åpne seg". Når dette skjer bytter man på hvem som skal være popcorn. Vær forsiktig og ikke hopp for hardt!

Blindebukk

En person sitter med øynene lukket i fem sekunder mens de andre plasserer seg rundt på trampolinen. Blindebukken skal prøve å berøre de andre, men har kun lov til å krype rundt. De andre kan gjøre hva de vil, med det er ikke lov til å hoppe over personen. Når noen blir tatt er de blindebukken. Åpnes øynene må man telle til fem på nytt!

Denne kan også lekes ved at personen skal prøve å kjenne seg fram til hvem som ble fanget før man kan bytte.

Vannspreder

Ingenting er så morsomt som å leke med vann! Putt en vannspreder under trampolinen og la barna hoppe i sola. Det fungerer også fint å spyle ned ungene med hageslangen mens de hopper.

Ninja

Alle har bind for øynene unntatt én person. Denne personen er ninjaen og skal prøve å få de andre til å falle uten å dytte, sparke eller skade noen. Personene med bind for øynene skal gjøre det samme med ninjaen. Vær forsiktig og bytt på hvem som er ninja for å gjøre det morsomt!

Gjør et triks!

Hver person skal gjøre et triks på trampolinen. Dette kan være å hoppe høyt, lande på rumpa, lande på knær, ta en salto osv. Bytt på å gjøre triks og se hvem som kan finne på det kuleste. Leken kan gjøres mer interessant ved at hver person må prøve på det samme trikset som den forrige, og deretter legge til et triks for å lage en lang kombo!

Bruk fantasien og du får timesvis med aktiv moro!

Produsent
JUMPMASTER
Se alle produkter fra JUMPMASTER

JUMPMASTER Trampoliner

For deg som ønsker mer sprett for pengene. Våre bestselgere gjennom mange sesonger. Dette er et trygt og fornuftig valg for deg som ønsker å investere i en trampoline som varer lenge.

Med Jumpmaster får du robuste trampoliner med høy sikkerhet og god sprett, perfekt for storfamilien og de som ønsker et naturlig samlingspunkt. Det finnes også masse spennende ekstrautstyr som passer alle modeller, så her har du stor valgfrihet og masse muligheter. Dette er trampoliner av høy kvalitet med et unikt serviceapparat med høy kompetanse og delelager.

Produktomtaler