Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Trampoline 3,6 meter inkl. nett og stige
Trampoline 3,6 meter inkl. nett og stige Trampoline 3,6 meter inkl. nett og stige

Trampoline 3,6 meter inkl. nett og stige

4 999,-
4 999,-
Utsolgt
Varenummer
372695
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Jump Master trampoline på 3,6 meter inkludert sikkerhetsnett og stige gir ustanselig moro for hele familien!

Å hoppe på trampoline er ikke bare gøy for alle aldersgrupper, men det er også kjempegod trening. Vi anbefaler minst 30 minutter moderat aktivitet hver dag, og med en trampoline rett utenfor døren blir det enkelt å nå målet. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

Sliter du med å få barna vekk fra iPaden? Lurer du på om tenåringen din er vampyr fordi han eller hun bare er inne på rommet og aldri går ut i sola? Kanskje sliter du selv med å motivere deg til aktivitet? Hvorfor ikke da kjøpe en trampoline som både gir deg kort vei til trening og lek, og samtidig hjelper deg å knytte bånd med de viktigste personene i livet ditt?

Trampolinene fra Jump Master er laget etter strenge sikkerhetskrav og er av høy kvalitet. Dette betyr at trampolinene har en solid ramme som tåler mye og hard bruk. I tillegg har trampolinene en type fjær som absorberer kraft på en god måte, og gir myk landing og god sprett. Mengden sprett kan du enkelt kontrollere selv ved å svikte i beina, og du kan derfor tilpasse hoppingen etter ferdighetsnivå. Dette betyr at trampolinene passer utmerket både til vågal ungdom og mer forsiktige besteforeldre.

Det følger også med et solid sikkerhetsnett som går på innsiden av polstringen. Denne unike utformelsen gjør at det ikke er fare for å skade seg på den harde metallrammen, samt at man får avstand ut til stolpene som holder nettet oppe. Overlapping i den selvlukkende åpningen gjør at man ikke kan falle ut av nettet.

Trampolinen leveres selvsagt helt gratis hjem på dør!

Maksimal brukervekt er 120 kg

Vis hele produkttekst
Mer Info

For å få mest mulig ut av din trampoline bør du prøve disse lekene

Balleken

Fyll trampolinen med noen små baller og prøv å unngå dem. Gjør leken vanskeligere ved å lande på rumpe og knær uten at det er lov til å røre ballene. Dette kan også gjøres med tomflasker. Du lager dine egne regler om hva som skjer når rører en ball eller tomflaske (ute av leken, mister et poeng etc.).

Cherry Bomb

Det samme som balleken, men med kun én litt større ball. Ballen starter hos en person som kaster den opp i lufta for å starte leken. Alle kan gjøre hva de vil for å prøve å sprette ballen mot de andre spillerne, men det er ikke lov å røre ballen.

Popcorn

Én person ligger i midten av trampolinen som en liten ball (i fosterstilling). De andre hopper rundt og prøver å sprette personen slik at personen glipper taket og må "åpne seg". Når dette skjer bytter man på hvem som skal være popcorn. Vær forsiktig og ikke hopp for hardt!

Blindebukk

En person sitter med øynene lukket i fem sekunder mens de andre plasserer seg rundt på trampolinen. Blindebukken skal prøve å berøre de andre, men har kun lov til å krype rundt. De andre kan gjøre hva de vil, med det er ikke lov til å hoppe over personen. Når noen blir tatt er de blindebukken. Åpnes øynene må man telle til fem på nytt!

Denne kan også lekes ved at personen skal prøve å kjenne seg fram til hvem som ble fanget før man kan bytte.

Vannspreder

Ingenting er så morsomt som å leke med vann! Putt en vannspreder under trampolinen og la barna hoppe i sola. Det fungerer også fint å spyle ned ungene med hageslangen mens de hopper.

Ninja

Alle har bind for øynene unntatt én person. Denne personen er ninjaen og skal prøve å få de andre til å falle uten å dytte, sparke eller skade noen. Personene med bind for øynene skal gjøre det samme med ninjaen. Vær forsiktig og bytt på hvem som er ninja for å gjøre det morsomt!

Gjør et triks!

Hver person skal gjøre et triks på trampolinen. Dette kan være å hoppe høyt, lande på rumpa, lande på knær, ta en salto osv. Bytt på å gjøre triks og se hvem som kan finne på det kuleste. Leken kan gjøres mer interessant ved at hver person må prøve på det samme trikset som den forrige, og deretter legge til et triks for å lage en lang kombo!

Bruk fantasien og du får timesvis med aktiv moro!

Produsent
JUMP MASTER
Se alle produkter fra JUMP MASTER

Meget god hoppekvalitet og høy sikkerhet til fornuftig pris!

Jump Master produserer trampoliner med god fjæring og avlasting som samtidig gir bra sprett. Trampolinene leveres med stige og sikkerhetsnett, med unntak av InGround modellene. Dette gir økt sikkerhet og en bedre brukeropplevelse for både store og små.Velger du trampoline fra Jump Master kommer du ikke til å angre!

Produktomtaler