Trampoline Champion 4.3 meter inkl. nett

10 389,-
10 389,-
Utsolgt
Varenummer
35440101
  • Gratis bytte i 30 dager

BERG Trampoline Champion 4.3 meter har fantastisk sprett og er av topp kvalitet!

En trampoline kan være akkurat det du trenger for å få barna vekk fra nettbrettet og ut av huset. Kanskje det kan hjelpe med å finne litt ekstra treningsmotivasjon til deg selv også. En trampoline gir deg kort vei til trening og lek, samtidig som det kan være med på å styrke båndene med de viktigste personene i livet ditt.

BERG Trampoline Champion passer perfekt for deg som er ute etter en solid trampoline med god sikkerhet. Her får du veldig gode og jevne hopp, uten å miste spenst. Trampolinen har “Goldspring” fjærer som er utviklet spesielt for best mulig sprett. Hoppeduken er av den beste kvalitet og kantpolstringen er både tykk og bred. Dette gjør at denne passer veldig bra til familier med små barn hvor sikkerhet og kvalitet står høyt på listen. Med denne kan du trygt la barna gå ut for å hoppe alene. Å hoppe på trampoline er gøy for alle aldersgrupper, det er også kjempegod trening. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

Rammen og fjærene er av rustfritt stål og trampolinen er lett å flytte. Alle materialene som blir brukt til å lage disse trampolinene er av høyeste kvalitet og er laget for at du skal kunne ha glede av den i mange år fremover

BERG Champion trampoliner leveres med Berg Deluxe sikkerhetsnett.
Nye EU-direktiver krever at det skal selges sikkerhetsnett med alle trampoliner til fritidsbruk

Grunner til å kjøpe BERG Trampoline:

  • Topp sikkerhet
  • Fantastisk kvalitet
  • Rustfrie fjærer og ramme
  • Tykk og bred kantpolstring
  • Leveres med sikkerhetsnett

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Produsent
BERG
Se alle produkter fra BERG

BERG trampoliner

 

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Produktomtaler