Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-19% SPAR 1500,-
Trampoline m/ sikkerhetsnett og stige 4.3 m - Grå
Trampoline m/ sikkerhetsnett og stige 4.3 m - Grå Trampoline m/ sikkerhetsnett og stige 4.3 m - Grå Trampoline m/ sikkerhetsnett og stige 4.3 m - Grå

Trampoline m/ sikkerhetsnett og stige 4.3 m - Grå

Tilbudspris 6 499,- Før 7 999,-
Tilbudspris 6 499,- Før 7 999,-
Utsolgt
Varenummer
402123
 • Gratis frakt over 800,-
 • Lynrask levering
 

JumpMaster Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m i grå er en komplett trampolinepakke med alt barna trenger for en god og sikker hoppeopplevelse!

 

Å hoppe på trampoline er ikke bare gøy for alle aldersgrupper, men det er også kjempegod trening. Vi anbefaler minst 30 minutter moderat aktivitet hver dag, og med en trampoline rett utenfor døren blir det enkelt å nå målet. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

 

Hvis du vil ha en trampoline som er både morsom og trygg å bruke passer denne helt perfekt. Trampolinen har 92 stk fjærer og en solid hoppeduk som gir god sprett. Her er det duket med masse morro for barn og voksne i alle aldre. Når du kjøper denne får du en komplett trampolinepakke med både sikkerhetsnett og stige. Med andre ord får du alt barna trenger for en god og trygg hoppeopplevelse.

 

Kantpolstringen er hele 3cm tykk og 30 cm bred. Dette sørger for at den dekker godt over fjærene og at det er godt med polstring mot rammen og fjærene. Den er laget i værbestandig PVC materiale som tåler å utsettes for sol, regn og og viind. Sikkerhetsnettet har overlappende inngang, slik at den lukker seg selv enkelt. Dette øker sikkerheten under hoppingen og levetiden på nettet.

 

Sikkerhetsnettet er finmasket sånn at fingre og tær ikke setter seg fast under bruk. Sikkerhetsnettet sitter på utsiden av kantpolstringen og under hopperingen, noe som gir den høyere sikkerhet. Stolpene til sikkerhetsnettet går helt ned til bakken, da får man bedre stabilitet på hele sikkerhetsnettet. Stolpene har i tillegg god polstring med sort overtrekk som beskytter mot været. Rammen på trampolinen er i galvanisert stål for god rustbeskyttelse.

 

JumpMaster Trampoliner passer for deg som vil:

 • Ha fokus på sikkerhet
 • Ønsker god kvalitet og funksjonalitet
 • Vil ha en solid trampoline for hele familien
 • Vil ha en morsom og leken treningsform

Egenskaper:

 • Solid trampoline for hele familien
 • Enkel montering
 • Støysvak fjæring
 • Livstidsgaranti på ramme
 • Leveres med nett og stige

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 

Artikkelnummer: 372949

SKU: 402123

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Diameter: 4,3m
Antall fjærer: 96 stk
Maksimal brukervekt: 150 kg
Høyde trampoline: 90 cm
Høyde inkl sikkerhetsnett: 272 cm
Bredde kanpolstring: 30 cm
Tykkelse kanpolstring: 3 cm
Vekt inkl sikkerhetsnett: 107 kg
Garanti ramme: Livstid
Garanti kantpolstring: 2 år
Garanti hoppeduk: 2 år
Garanti fjærer: 2 år

Video

Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport. De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd. Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling.

Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
JUMPMASTER
Se alle produkter fra JUMPMASTER
Produktomtaler