Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett
PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett

PAKKE - Favorit Trampoline 4,3 m grå - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett

8 957,-
1 x Favorit Trampoline med sikkerhetsnett 4,3 m. Grå   + 8 199,-
1 x Stige til Berg Trampoliner   + 359,-
1 x Trampoline Forankringssett   + 399,-

* Påkrevde felter

På lager
Varenummer
bundle-303-1-1-1-1-1
  • Gratis bytte i 30 dager

Komplett trampolinepakke med BERG Favoritt 4,3 m. Trampoline, BERG Comfort Sikkerthetsnett, BERG Stige og Forankringssett. Fantastisk sprett og topp kvalitet!

 

En trampoline kan være akkurat det du trenger for å få barna vekk fra nettbrettet og ut av huset. Kanskje det kan hjelpe med å finne litt ekstra treningsmotivasjon til deg selv også. En trampoline gir deg kort vei til trening og lek, samtidig som det kan være med på å styrke båndene med de viktigste personene i livet ditt. Å hoppe på trampoline er gøy for alle aldersgrupper, det er også kjempegod trening. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

 

BERG Trampoline Favorit gir deg gode og presise sprett. Den gir litt grunnere sprett enn toppmodellen, men gir til gjengjeld bedre kontroll under hoppingen. Hoppeduken er av suveren kvalitet og de solide fjærene er laget for hoppere som veier mellom 30 kg og 100 kg. Dette gjør at den passer utmerket for barn fra 10 år og oppover, men den kan selvfølgelig brukes av mindre barn også. Kantpolstringen er bred og er tykkest over rammen for å gi så god demping som mulig. Kantpolstringen er i tillegg UV-beskyttet og har dreneringshull på undersiden for å drenere vekk eventuell fuktighet som måtte komme inn i polstringen. 

 

Rammen og fjærene er av rustbestandig stål og trampolinen er lett å flytte. Alle materialene som blir brukt til å lage disse trampolinene er av høyeste kvalitet og er laget for at du skal kunne ha glede av den i mange år fremover

 

Berg Favorit 4,3 m trampoline leveres som en pakkeløsning med Comfort Sikkerhetsnett. Nye EU-direktiver krever at det skal selges sikkerhetsnett med alle trampoliner til fritidsbruk.

 

BERG Favorit Trampoline passer for deg som vil ha:

  • God sprett
  • Perfekt familiemorro
  • Fantastisk kvalitet
  • Morsom og utfordrende trening

Egenskaper:

  • Rustbstandige fjærer og ramme
  • Tykk og bred kantpolstring
  • Leveres med sikkerhetsnett
  • Optimal brukervekt mellom 30 og 100 kg

Les våre tips for å aktivisere små og store på trampolinen på vår blogg!

 

Artikkelnummer: 373108

SKU: 403427

Vis hele produkttekst
Produsent
BERG
Se alle produkter fra BERG

BERG trampoliner

 

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Produktomtaler