Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Beskyttelsestrekk til Trampoline 3,65 m.
Beskyttelsestrekk til Trampoline 3,65 m.

Beskyttelsestrekk til Trampoline 3,65 m.

799,-
799,-
På lager
Varenummer
403871
  • 90 dagers åpent kjøp

Jumpmaster Beskyttelsestrekk til Trampoline 3,6 m. legges over trampolinen når den ikke er i bruk. Beskytter mot sol, vind og regn!

 

Med beskyttelsesduk på din trampoline forlenger du levetiden på duk og polstring. En slitt hoppeduk eller kantpolstring øker risikoen for skader og det er derfor viktig at man passer god på trampolinen sin. Trekket festes enkelt rundt ytre ramme på trampolinen og legges på innsiden av stolpene på sikkerhetsnettet. Passer til alle 3,6 m. trampoliner!

 

Egenskaper:

  • Laget i PVC materiale
  • Beskytter mot sol, vind og regn
  • Forlenger levetiden på duk og polstring
  • Passer til alle 3,6 m. trampoliner

Artikkelnummer: 373526

SKU: 403871

Vis hele produkttekst
Produsent
JUMPMASTER
Se alle produkter fra JUMPMASTER

JUMPMASTER Trampoliner

For deg som ønsker mer sprett for pengene. Våre bestselgere gjennom mange sesonger. Dette er et trygt og fornuftig valg for deg som ønsker å investere i en trampoline som varer lenge.

Med Jumpmaster får du robuste trampoliner med høy sikkerhet og god sprett, perfekt for storfamilien og de som ønsker et naturlig samlingspunkt. Det finnes også masse spennende ekstrautstyr som passer alle modeller, så her har du stor valgfrihet og masse muligheter. Dette er trampoliner av høy kvalitet med et unikt serviceapparat med høy kompetanse og delelager.

Produktomtaler