Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Grand Favorit Trampoline med sikkerhetsnett 5,2 m
Grand Favorit Trampoline med sikkerhetsnett 5,2 m

Grand Favorit Trampoline med sikkerhetsnett 5,2 m

12 999,-
12 999,-
På lager
Varenummer
404070
  • 90 dagers åpent kjøp

BERG Grand Favoritt 5,2 m. Oval Trampoline med BERG Comfort Sikkerhetsnett har fantastisk sprett og er av topp kvalitet!

 

En trampoline kan være akkurat det du trenger for å få barna vekk fra nettbrettet og ut av huset. Kanskje det kan hjelpe med å finne litt ekstra treningsmotivasjon til deg selv også. En trampoline gir deg kort vei til trening og lek, samtidig som det kan være med på å styrke båndene med de viktigste personene i livet ditt. Å hoppe på trampoline er gøy for alle aldersgrupper, det er også kjempegod trening. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

 

BERG Grand Favorit Oval Trampoline gir deg gode og presise sprett. Den gir litt grunnere sprett enn toppmodellen Champion, men gir til gjengjeld bedre kontroll under hoppingen. Hoppeduken er av suveren kvalitet og de solide fjærene er laget for hoppere som veier mellom 30 kg og 100 kg. Dette gjør at den passer utmerket for barn fra 10 år og oppover, men den kan selvfølgelig brukes av mindre barn også. Kantpolstringen er bred og er tykkest over rammen for å gi så god demping som mulig. Kantpolstringen er i tillegg UV-beskyttet og har dreneringshull på undersiden for å drenere vekk eventuell fuktighet som måtte komme inn i polstringen. 

 

Rammen og fjærene er av rustbestandig stål og trampolinen er lett å flytte. Alle materialene som blir brukt til å lage disse trampolinene er av høyeste kvalitet og er laget for at du skal kunne ha glede av den i mange år fremover

 

Berg Grand Favorit 5,2 m trampoline leveres som en pakkeløsning med Comfort Sikkerhetsnett. Nye EU-direktiver krever at det skal selges sikkerhetsnett med alle trampoliner til fritidsbruk.

 

Husk stige til din BERG trampoline!

 

Størrelse 520 cm x 345 cm

 

 

Vi tilbyr montering på alle våre trampoliner. Ta kontakt med oss på salg@x-life.no etter du har lagt inn din bestilling og send oss ditt ordrenummer. Vi vil da ta kontakt med vår monteringspartner, som da vil avtale tidspunkt for montering etter avtale med deg.

 

*monteringstjenesten kan dessverre ikke leveres for deg bosatt i Nordland, Troms eller Finnmark, da vi foreløpig ikke har dekning i disse fylkene.

 

BERG Favorit Trampoline passer for deg som vil ha:

  • God sprett
  • Perfekt familiemorro
  • Fantastisk kvalitet
  • Morsom og utfordrende trening

Egenskaper:

  • Rustbestandige fjærer og ramme
  • Tykk og bred kantpolstring
  • Leveres med sikkerhetsnett
  • Optimal brukervekt mellom 30 og 100 kg

Les våre tips for å aktivisere små og store på trampolinen på vår blogg!

 

Artikkelnummer: 373083

SKU: 404070

Vis hele produkttekst
Service og reklamasjon

X-LIFE tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-LIFE er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
BERG
Se alle produkter fra BERG

BERG trampoliner

 

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Produktomtaler