Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-12% SPAR 49,-
Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base
Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base

Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base

349,- Før 398,-
1 x FitnessBall 65 cm   + 263,-
1 x Fitnessball Base   + 87,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-fitnessball-base-65cm
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Fitnessball 65 cm med Base er en pakke med fitnessball og base. Fitnessballen er spesielt godt egnet for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening. Fitnessball Base er ideell for oppbevaring av fitnessballen eller til bruk når du vil ha den mer stabil.

 

Pakken består av:

Abilica Fitnessball 65 cm

Abilica Base til Fitnessball

 

Abilica Fitnessball 65 cm i grønn er en fitness ball som er spesielt godt egnet for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening.

 

Fitnessball med en diameter på 55 - 65 cm. Ballen er eksplosjonssikker og leveres med pumpe og treningsprogram. Gir mulighet for en rekke øvelser og er spesielt egnet for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening. Anbefales også som stol!

 

Egenskaper:

  • Diameter: 55 - 65 cm
  • Eksplosjonssikker
  • Pumpe medfølger
  • Anbefales også som stol!
  • Farge: Grønn

Abilica Fitnessball Base er ideell for oppbevaring av fitnessball!

 

Med fitnessball base unngår du at fitnessballen triller av sted. Perfekt for oppbevaring, men også fin hvis du vil ha en mer stabil ball eller bruke fitnessballen som en stol! 

 

Egenskaper:

  • Kan brukes både til oppbevaring og for mer stabilitet
  • Produsert i PP-materiale
  • Passer alle Abilica fitnessballer
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler