Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-25% SPAR 747,-
Treningspakke Utetrening
Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening Treningspakke Utetrening

Treningspakke Utetrening

2 199,- Før 2 946,-
1 x Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg   + 1 038,-
1 x Kettlebell Vinylbelagt 4 kg   + 201,-
1 x Powersling Treningsslynge   + 799,-
1 x Vektmansjetter 2 kg x 2   + 161,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-60
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Abilica Treningspakke Utetrening er den perfekte pakken for å ta utetreningen til neste nivå i høst! Satt sammen av bestselgende produkter fra hjemmetreningskategorien, som er lett å ta med seg ut for å kjøre treningsøkter med god variasjon. Her er det bare fantasien som setter grenser!

 

Pakken består av:

 

Abilica Vektvest Flexi

Abilica Powersling Treningsslynge

Abilica Kettlebell Vinylbelagt 4 kg

Abilica Vektmansjetter 2 kg x 2

 

WeightVest flexi gir deg ekstra belastning når du skal gjøre egenvektsøvelser.

 

Vektvester er genialt å ha for de som vil øke belastningen i for eksempel pull-up, utfall og push-up. Det finnes selvfølgelig andre måter å legge til vekt på egenvektsøvelser, men vektvester er den mest behagelige måten å gjøre det på. Abilica WeightVest Flexi har kraftige spenner som gir gode justeringsmuligheter for alle kroppsfasonger, og vesten er produsert i myk neopren så den skal være behagelig å bruke. Vekten på vesten kan justeres fra 1,25 kg til 10 kg. Dette gjøres enkelt ved å legge til eller fjerne posene med jernsand fra vesten.

 

For de som vil bruke vektvest for å øke belastningen når de løper er det reflekser både foran og bak for at du skal kunne løpe trygt selv om det er mørkt.

 

Vesten kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut, og maks livvidde er ca. 130 cm.

 

Abilica Vinyblelagt Kettlebell 4 kg. med bredt godt håndtak!

 

Bli sterkere, mer utholdende og få bedre fleksibilitet, stabilitet og balanse med kettlebelltrening! Abilica Kettlebell i støpejern med lakk, delvis trukket med farget vinylbelegg i mørk grå. Vinylbelegget og gummifoten gir ekstra god beskyttelse for gulvet. 

 

Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst.

 

Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter.

 

Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.

 

Abilica WeightLoads 2 kg er godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade!

 

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner.

Vis hele produkttekst
Produktomtaler