Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-20% SPAR 447,-
Yogapakke ECO
Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO

Yogapakke ECO

1 799,- Før 2 246,-
1 x Yogabolster - Grønn   + 680,-
1 x Yogamatte Jute ECO - Grønn   + 600,-
1 x Yogasett med blokk og stropp   + 199,-
1 x Spikermatte   + 320,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-11-1-1
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Abilica Yogapakke ECO er en komplett yogapakke satt sammen av miljøvennlige produkter! Alt du trenger for å komme i gang med yoga eller for å ta yogaen din til neste nivå!

 

Pakken består av:

  • Abilica Yogamatte Jute ECO
  • Abilica Spikermatte
  • Abilica Yogabolster
  • Abilica Yogasett med blokk og stropp

Abilica Yogamatte Jute ECO i grønn er en 100% biologisk nedbrytbar yogamatte!

 

Yogamatte produsert i fibre fra Juteplanten og PER slik at den er 100% biologisk nedbrytbar! God struktur i overflaten gir godt feste for hender og føtter samtidig som den sitter stødig og godt i gulvet, slik at du kan fokusere på flyten uten distraksjoner. Matten har en tykkelse på 4 mm og er myk og behagelig å ligge på. Pakket inn i ubleket papir og leveres med bærestropp i 100% bomull!

 

Abilica Spikermatte er en matte med 230 pigger som setter i gang blodomløpet!

 

Gir en behagelig akupressur behandling og myker opp spente og støle muskler når du er stiv, anspent eller stresset. Trekket er laget av 100% bomull med pigger i ABS materiale, fylt med skumgummi.

 

Abilica Yogabolster er en pute som er designet for å gi god støtte i ulike yogaøvelser!

 

Du kan også bruke denne i meditasjon for å finne den perfekte sittestillingen. Den påsydde logoen kan brukes som håndtak og trekket med glidelås kan tas av og vaskes på 40 grader i vaskemaskinen.

 

Abilica Yogaset med blokk og stropp er enkle hjelpemidler som utvider din rekkevidde!

 

Få mer utbytte av yogatreningen din med blokk og stropp som hjelper deg til å nå vanskelige positurer og holde riktig posisjon uten å skade deg selv! Blokken har avrundede hjørner for behagelig grep. Både blokken og stroppen fungerer som forlengelse av armer eller ben for å beherske de mest krevende positurer, blokken kan også brukes tilå sitte på når det er behov for det og stroppen kan brukes som et godt hjelpemiddel ved strekking og utøying!

Vis hele produkttekst
Produktomtaler