Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-30% SPAR 2519,-
PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett
PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett

PAKKE - Trampoline 4,3 m grønn - med Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett

5 879,- Før 8 398,-
1 x Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m Grønn   + 5 599,-
1 x Trampoline Forankringssett   + 279,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-365-1
  • Gratis bytte i 30 dager

Komplett trampolinepakke med JumpMaster Trampoline 4,3 m., Sikkerhetsnett, Stige og Forankringssett. Al barna trenger for en god og sikker hoppeopplevelse!

 

Å hoppe på trampoline er ikke bare gøy for alle aldersgrupper, men det er også kjempegod trening. Vi anbefaler minst 30 minutter moderat aktivitet hver dag, og med en trampoline rett utenfor døren blir det enkelt å nå målet. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

 

Hvis du vil ha en trampoline som er både morsom og trygg å bruke passer denne helt perfekt. Trampolinen har 92 stk fjærer og en solid hoppeduk som gir god sprett. Her er det duket med masse morro for barn og voksne i alle aldre. Når du kjøper denne får du en komplett trampolinepakke med både sikkerhetsnett og stige. Med andre ord får du alt barna trenger for en god og trygg hoppeopplevelse.

 

Kantpolstringen er hele 3cm tykk og 30 cm bred. Dette sørger for at den dekker godt over fjærene og at det er godt med polstring mot rammen og fjærene. Den er laget i værbestandig PVC materiale som tåler å utsettes for sol, regn og og viind. Sikkerhetsnettet har overlappende inngang, slik at den lukker seg selv enkelt. Dette øker sikkerheten under hoppingen og levetiden på nettet.

 

Sikkerhetsnettet er finmasket sånn at fingre og tær ikke setter seg fast under bruk. Sikkerhetsnettet sitter på utsiden av kantpolstringen og under hopperingen, noe som gir den høyere sikkerhet. Stolpene til sikkerhetsnettet går helt ned til bakken, da får man bedre stabilitet på hele sikkerhetsnettet. Stolpene har i tillegg god polstring med sort overtrekk som beskytter mot været. Rammen på trampolinen er i galvanisert stål for god rustbeskyttelse.

 

JumpMaster Trampoliner passer for deg som vil:

  • Ha fokus på sikkerhet
  • Ønsker god kvalitet og funksjonalitet
  • Vil ha en solid trampoline for hele familien
  • Vil ha en morsom og leken treningsform

Egenskaper:

  • Solid trampoline for hele familien
  • Enkel montering
  • Støysvak fjæring
  • Livstidsgaranti på ramme
  • Leveres med nett og stige

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 

Artikkelnummer: 372947

SKU: 402121

Vis hele produkttekst
Produsent
JUMPMASTER
Se alle produkter fra JUMPMASTER

JUMPMASTER Trampoliner

For deg som ønsker mer sprett for pengene. Våre bestselgere gjennom mange sesonger. Dette er et trygt og fornuftig valg for deg som ønsker å investere i en trampoline som varer lenge.

Med Jumpmaster får du robuste trampoliner med høy sikkerhet og god sprett, perfekt for storfamilien og de som ønsker et naturlig samlingspunkt. Det finnes også masse spennende ekstrautstyr som passer alle modeller, så her har du stor valgfrihet og masse muligheter. Dette er trampoliner av høy kvalitet med et unikt serviceapparat med høy kompetanse og delelager.

Produktomtaler