Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

FlexTower
FlexTower FlexTower FlexTower FlexTower

FlexTower

3 500,-
3 500,-
På lager
Varenummer
300305
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Meget anvendelig nedtrekkstasjon med store variasjonsmuligheter. Flyttbart uttak som justeres med et enkelt håndgrep.

Man får et enormt utvalg av styrkeøvelser med håndtak som jobber uavhengig av hverandre. Stasjonen har en praktisk og kompakt utforming som gjør at du får ekstra god utnyttelse av plassen. Festes direkte i veggen, og med en høyde på 232 cm får du godt leddutslag.

Vektmagasin på 45 kg og to etthåndshåndtak følger med.

Fotstropp og annet utstyr kan kjøpes ved å klikke her!

Treningsprogram finner du her!

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler