Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-35% SPAR 450,-
FlexiBag Boksesekk 22 - 40 kg
FlexiBag Boksesekk 22 - 40 kg

FlexiBag Boksesekk 22 - 40 kg

Tilbudspris 849,- Før 1 299,-
Tilbudspris 849,- Før 1 299,-
På lager
Varenummer
403386
  • Gratis bytte i 30 dager

Boksesekk fra Abilica gir bedre kondisjon og eksplosiv styrke.

 

En boksesekk er ikke bare bra for å slippe ut frustrasjon, men den er også suveren for å trene opp kondisjon og styrke i overkroppen. Du kan gå lengre runder eller kjøre intervaller på sekken, bare skru på en timer og slå i vei. Om man ikke er vant med slagtrening kommer man etter en skikkelig økt på sekken til å kjenne at man har brukt musklene i armer, skuldre, bryst og rygg på en måte man ikke var klar over tidligere. Man vil også kjenne at kondisjonen får kjørt seg skikkelig, spesielt når man bruker intervaller. Disse slagintervallene kan gjerne kombineres med styrkeøvelser i “pausene” for å få en enda bedre økt.

 

Når sekken leveres har den en vekt på 22 kg, men dette kan økes opp til 40 kg. Dette gjøres enkelt ved å fylle den medfølgende nylonposen med for eksempel sand som man så putter oppi sekken.

 

Takoppheng for boksesekk og fjær til takoppheng selges separat.

  • Høyde: 106 cm
  • Diameter: 35 cm
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler