Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-36% SPAR 1146,-
Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest
Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest

Treningspakke Hjemmetrening med Vektvest

1 999,- Før 3 145,-
1 x Vektvest 3 kg   + 533,-
1 x Kettlebell 4 kg   + 355,-
1 x Bungee Single Trainer Lett - Orange   + 444,-
1 x Treningsmatte 120 x 60 x 1,5 cm   + 355,-
PowerBand 3 cm - Orange

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-305-1
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Abilica Treningspakke Hjemmetrening med vektvest er en komplett pakke med alt du trenger til hjemmetreningen! Utfordre deg selv ved å øke belastningen på dine egenvektsøvelser med vektvest og kjør stor variasjon i treningen med kettlebells og treningsstrikker. Pakken tar lite plass og er satt sammen av produkter som passer ypperlig til trening både ute og inne!

 

Pakken består av:

Abilica Vektvest 3 kg

Abilica Kettlebell 4 kg

R.O.P.E.S Bungee Single Trainer Lett

Abilica Powerband Medium

Abilica Treningsmatte 120 x 60 cm

 

Abilica Weightvest 3 kg er en nett og fin vektvest som er behagelig å ha på seg. For deg som ønsker å få det lille ekstra ut av treningen!

 

God og behagelig vektvest på 3 kg, to av halvkilos vektposene kan tas ut om du vil ha en lettere vektvest. Vesten leveres med justerbare spenner og refleks, samt nettinglomme på baksiden. Vesten er produsert i myk neopren og fylt med jernsand. Kan brukes i alle typer trening, blant annet når du går, jogger eller under styrkeøvelser!

 

Egenskaper:

  • Vekt med sandposer: 3 kg
  • Fylt med jernsand
  • Justerbare spenneer
  • Refleks
  • Nettinglomme på baksiden

Abilica Kettlebell 4 kg er en kettlebell med bredt og godt håndtak!

 

En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Man trener funksjonelt og tredimensjonalt.

 

ROPES Bungee Single Trainer gir en morsom, utfordrende og effektiv treningsøkt.

 

Dette treningskonseptet passer midt i blinken for deg som vil kunne utføre en treningsøkt uten å måtte bytte mellom masse apparater og utstyr. Denne geniale strikken passer nemlig perfekt for å trene styrke, utholdenhet og koordinasjon. Den gir enkelt og greit en komplett utfordring for kroppen. Den kan også brukes som hjelp til å utføre øvelser som pushups. Bungee Single Trainer kan brukes hvor som helst, inne, ute, til og med på kontoret.

Strikken leveres med Doorbag. Denne kan brukes som døranker, og gjør det lett for deg å sikre strikken i døren. Bare fest strikken i Doorbag, legg den over døren, lukk igjen og du er klar til å trene. Den tar lite plass, er enkel å ta med og kan brukes hvor som helst.

 

Abilica Powerbands Medium er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

 

Abilica Treningsmatte 120 x 60 x 1,5 cm er en gymmatte med meget god tetthet!

 

Matten har stor friksjon og ligger stødig på gulvet. Matten er vaskbare og kan brukes i vann og basseng! Gummistrikker som lammenrulling av matten medfølger. Inngeholder ikke giftstoffer, ftalater eller latex. Produsert i NBR materiale.

 

Egenskaper:

  • Størrelse: 120 x 60 x 1,5 cm
  • Inneholder ikke latex
  • Farge: Sort
Vis hele produkttekst
Produktomtaler