Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-22% SPAR 550,-
Treningspakke Mage
Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage Treningspakke Mage

Treningspakke Mage

1 896,- Før 2 446,-

* Påkrevde felter

Utsolgt

Varenummer
bundle-8
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Abilica Treningspakke Mage er en komplett pakke for magetrening hjemme!

 

Pakken består av:

  • Abilica Powerslide
  • Abilica XC Magehjul
  • Abilica Medisinball 3 kg
  • Abilica Soft Step Bosu Ball
  • Abilica Treningsmatte 120 x 60

 

Abilica Powerslide er et genialt produkt som gir deg en muligheten for å kjøre en komplett styrketreningsøkt hjemme i stua!

 

Med powerslide får du utviklet muskulaturen og samspillet i kroppen, med en rekke øvelser for armer, skulder, bryst, rygg, rumpe, lår og ikke minst mage! Settet består at to puter til hendene med lommer og to større puter til føttene. Praktisk pose for oppbevaring medfølger

 

Abilica XC Magehjul er et ypperlig treningsprodukt for magetrening! Det tar lite plass og er supert å ta med for den som er på reise eller treningssamling!

 

Magehjulet har doble hjul for ekstra stabilitet og håndtak i myk mosegummi for et godt grep. Gir en veldig effektiv trening av mage, rygg, armer og skulder. Bruken kan tilpasses ferdighetsnivå og passer derfor for alle! Etter hvert som du blir sterkere jo lenger ut ruller du. For ekstra magetrening kan du løfte opp knærne fra gulvet og kun ha tærne nedi med strak kropp!

 

Abilica Medisinball 3 kg er perfekt til bruk i forskjellige sit-ups varianter!

Gir magemusklene en skikkelig økt og er også fin for å trene skuldre, armer og kjernemuskulatur i ryggen.

Abilica Soft Step Bosu Ball er en stor bestselger til magetrening!

Her får du en komplett trening av styrke, stabilitet, utholdenhet, bevegelighet, koordinasjon, kroppskontroll og en flott kroppsholdning!

 

Bosu Ballen er flat og hard på en side og rund og myk på den andre. Kan brukes på begge sider. Abilica Bosu Ball er 61 cm i diameter. Pumpe medfølger.

Abilica Treningsmatte 120 x 60 x 1,5 cm er en gymmatte med meget god tetthet!


Matten har stor friksjon og ligger stødig på gulvet. Matten er vaskbare og kan brukes i vann og basseng! Gummistrikker som sammenrulling av matten medfølger. Inneholder ikke giftstoffer, fatalater eller latex. Produsert i NBR materiale.

Vis hele produkttekst
Produktomtaler