Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-21% SPAR 297,-
Treningspakke Rumpetrening
Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening

Treningspakke Rumpetrening

1 099,- Før 1 396,-
1 x Kettlebell 4 kg   + 314,-
1 x PowerBand 3 cm - Orange   + 275,-
1 x Loop Band - Svart   + 275,-
1 x Mini Bands ECO Naturgummi 3pk Treningsstrikk   + 235,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-40-1
 • Gratis frakt over 800,-
 • Gratis bytte i 30 dager
 

Abilica treningspakke rumpe er en komplett pakke med alt du trenger til rumpetreningen hjemme og på treningsstudioet!

 

Pakken består av:

 • Booty Builder Loop Band
 • Abilica Powerband Tung
 • Abilica Mini Bands
 • Abilica Kettlebell 4 kg

 

NB: På miljøbildene er også Abilica Vektmansjetter avbildet, disse er dessverre utsolgt og ikke med i pakken

 

Booty Builder Loop Band er en fantastisk treningsstrikk som kommer til å gi deg en helt ny og fantastisk opplevelse når du trener lår og rumpe!

 

Booty Builder har ett enkelt mål, og det er å la deg bygge den perfekte rumpa. Det gjør du effektivt med loop band. En treningsstrikk som gir deg den ultimate mukselaktiveringen i båd rumpe og lår sånn at du får mest mulig ut av treningen. Denne fantastiske strikken er laget i bomull som hverken ryker eller krøller seg. En tykk, bred og komfortabel treningsstrikk som passer perfekt i kombinasjon med styrkeøvelser eller vanlige minibands.

 

Bruk  Loop Band rundt knærne når du gjør hip thrust og knebøy, i egne øvelser for å styrke forskjellig muskulatur rundt i kroppen, til oppvarming og aktivering, eller i burn-out øvelser for å tyne det siste ut av treningsøkten din!

 

Abilica Mini Bands Set ECO er treningsstrikker i naturgummi som er enkle å ta med seg sånn at du kan trene hvor som helst!

 

Disse freshe treningsstrikkene fra Abilica gir effektiv styrketrening av både over- og underkropp. Settet leveres med en praktisk nettingpose for oppbevaring og inneholder tre ulike motstandsnivåer. Lilla er lett, rosa er medium og grå er hard. Strikkene egner seg godt til oppvarming for å få mer muskelaktivering.

 • Lett å ta med seg for enkel tilgang til styrketrening når man reiser
 • Bruk de under øvelser som glute bridge og hip thrust for maksimal aktivering av rumpemuskulaturen
 • Sklir ikke ut av plassering
 • 100% naturgummi
 • Allergivennlig

Abilica Kettlebell 4 kg er en kettlebell med bredt og godt håndtak!

 

En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Man trener funksjonelt og tredimensjonalt.

 

Abilica Powerbands er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

Vis hele produkttekst
Produktomtaler