Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-49% SPAR 976,-
Yogapakke Komplett
Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett Yogapakke Komplett

Yogapakke Komplett

1 020,- Før 1 996,-

* Påkrevde felter

Utsolgt

Varenummer
bundle-11-1
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Abilica Yogapakke er en komplett yogapakke med alt du trenger for å komme i gang med yoga eller for å ta yogaen din til neste nivå!

 

Pakken består av:

  • Abilica Breathe Yogamatte
  • Abilica Yogawheel
  • Abilica Yogaset
  • Abilica Yogabolster
  • Abilica Yogabag

Abilica Breathe Yogamatte er en stilig gul yogamatte med orange trykk.

 

"Breathe and be Present" er printet på yogamatten. Dette kan minne deg på å hente deg inn igjen og fokusere på pust og tilstedeværelse når tankene begynner å fare under yogaøvelsene. Matten gir god støtte til leddene under øvelser. Dette sikrer deg en komfortabel trening hvor du kan fokusere på korrekt utførelse øvelsene. Matten er laget i et 100% biologisk nedbrytbart materiale.

 

Abilica YogaWheel hjelper deg på veien mot en mykere og mer smidig kropp!

Vil du ha bedre bevegeliget slik at tøying og yogaøvelser blir enklere å gjennomføre? Da passer YogaWheel perfekt for deg! Den er designet for å hjelpe deg med å strekke ut og frigjøre spenninger i kroppen. Dersom du ønsker ekstra utfordringer i yogaøvelsene kan den hjelpe deg med det også. Med denne i hus vil ikke stive muskler og begrenset bevegelighet være et tema så lenge.

 

Yogaset er en pakke med yogablokk og yogastropp.

 

Enkle hjelpemidler som utvider din rekkevidde i yogaøvelsene og gir mer utbytte av yogatreningen. Produktene hjelper deg til å nå vanskelige positurer og holde riktig posisjon. Settet består av en yogablokk og en yogastropp. Blokken er 22,5x15x7,5 cm og veier kun 0,9kg. Blokken har avrundede hjørner for behagelig grep. Yogastroppen er 4x180 cm lang og produsert i vevet bomull med solid metallspenne. Stroppen fungerer som en forlengelse av armer eller ben for å beherske selv de mest krevende positurer, og er et godt hjelpemiddel ved strekking og tøying.

 

Abilica YogaBolster er en pute som er designet for å gi god støtte i ulike yogaøvelser!

 

Du kan også bruke denne under meditasjon. Den påsydde logoen kan brukes som håndtak og trekket med glidelås kan tas av og vaskes på 40 grader i vaskemaskinen.

 

Yogabag produsert i slitesterk canvas er ideell til oppbevaring og transport av din yogamatte. Bagen passer til alle Abilica sine standard yogamatter.

 

Bagen måler 65 cm x 14,5 cm og har i tillegg to små utvendige lommer foran. Bærestroppene og forsterkningene er i kraftig nylon.

Vis hele produkttekst
Produktomtaler