Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-32% SPAR 550,-
Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg
Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg

Treningspakke Powerwalk Tung - Vektmansjetter 1 kg

1 148,- Før 1 698,-
1 x Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg   + 899,-
1 x Vektmansjetter 1 kg x 2   + 249,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-35-1-1
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Treningspakke Powerwalk med vektvest og vektmansjetter lar deg øke belastningen på din powerwalk og din egenvektstrening for å sikre progresjon - Perfekt til utetreningen i høst!

 

Pakken består av:

Abilica Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg kg

Abilica Vektmansjetter 1 kg x 2(obs miljøbildene viser 2 kg x 2)

 

WeightVest flexi gir deg ekstra belastning når du skal gjøre egenvektsøvelser.

 

Vektvester er genialt å ha for de som vil øke belastningen i for eksempel pull-up, utfall og push-up. Det finnes selvfølgelig andre måter å legge til vekt på egenvektsøvelser, men vektvester er den mest behagelige måten å gjøre det på. Abilica WeightVest Flexi har kraftige spenner som gir gode justeringsmuligheter for alle kroppsfasonger, og vesten er produsert i myk neopren så den skal være behagelig å bruke. Vekten på vesten kan justeres fra 1,25 kg til 10 kg. Dette gjøres enkelt ved å legge til eller fjerne posene med jernsand fra vesten.

 

For de som vil bruke vektvest for å øke belastningen når de løper er det reflekser både foran og bak for at du skal kunne løpe trygt selv om det er mørkt.

 

Vesten kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut, og maks livvidde er ca. 130 cm.

 

Abilica WeightLoads 1 kg er godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade!

 

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler