Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-12% SPAR 353,-
Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg
Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg

Treningspakke Utetrening - Vektmansjetter 2 kg

2 493,- Før 2 846,-
1 x Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg   + 1 174,-
1 x Kettlebell 4 kg   + 391,-
1 x Powersling Treningsslynge   + 586,-
1 x Vektmansjetter 2 kg x 2   + 342,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-60
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Utetrening er den perfekte pakken for å ta utetreningen til neste nivå i høst! Satt sammen av bestselgende produkter fra hjemmetreningskategorien, som er lett å ta med seg ut for å kjøre treningsøkter med god variasjon. Her er det bare fantasien som setter grenser!

 

Pakken består av:

 

Abilica Vektvest Flexi

Abilica Powersling Treningsslynge

Abilica Kettlebell 4 kg

Abilica Vektmansjetter 2 kg x 2

 

WeightVest flexi gir deg ekstra belastning når du skal gjøre egenvektsøvelser.

 

Vektvester er genialt å ha for de som vil øke belastningen i for eksempel pull-up, utfall og push-up. Det finnes selvfølgelig andre måter å legge til vekt på egenvektsøvelser, men vektvester er den mest behagelige måten å gjøre det på. Abilica WeightVest Flexi har kraftige spenner som gir gode justeringsmuligheter for alle kroppsfasonger, og vesten er produsert i myk neopren så den skal være behagelig å bruke. Vekten på vesten kan justeres fra 1,25 kg til 10 kg. Dette gjøres enkelt ved å legge til eller fjerne posene med jernsand fra vesten.

 

For de som vil bruke vektvest for å øke belastningen når de løper er det reflekser både foran og bak for at du skal kunne løpe trygt selv om det er mørkt.

 

Vesten kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut, og maks livvidde er ca. 130 cm.

 

Abilica Kettlebell 4 kg. med bredt godt håndtak!

 

En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Man trener funksjonelt og tredimensjonalt. . 

 

Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst.

 

Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter.

 

Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.

 

Abilica WeightLoads 2 kg er godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade!

 

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler