Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-33% SPAR 747,-
Yogapakke ECO
Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO Yogapakke ECO

Yogapakke ECO

1 499,- Før 2 246,-
1 x Yogabolster - Grønn   + 567,-
1 x Yogamatte Jute ECO - Grønn   + 500,-
1 x Yogasett med blokk og stropp   + 166,-
1 x Spikermatte   + 266,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-11-1-1
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Yogapakke ECO er en komplett yogapakke satt sammen av miljøvennlige produkter! Alt du trenger for å komme i gang med yoga eller for å ta yogaen din til neste nivå!

 

Pakken består av:

  • Abilica Yogamatte Jute ECO
  • Abilica Spikermatte
  • Abilica Yogabolster
  • Abilica Yogasett med blokk og stropp

Abilica Yogamatte Jute ECO i grønn er en 100% biologisk nedbrytbar yogamatte!

 

Yogamatte produsert i fibre fra Juteplanten og PER slik at den er 100% biologisk nedbrytbar! God struktur i overflaten gir godt feste for hender og føtter samtidig som den sitter stødig og godt i gulvet, slik at du kan fokusere på flyten uten distraksjoner. Matten har en tykkelse på 4 mm og er myk og behagelig å ligge på. Pakket inn i ubleket papir og leveres med bærestropp i 100% bomull!

 

Abilica Spikermatte er en matte med 230 pigger som setter i gang blodomløpet!

 

Gir en behagelig akupressur behandling og myker opp spente og støle muskler når du er stiv, anspent eller stresset. Trekket er laget av 100% bomull med pigger i ABS materiale, fylt med skumgummi.

 

Abilica YogaBolster er en pute som er designet for å gi god støtte i ulike yogaøvelser!

 

Du kan også bruke dette i meditasjon. Den påsydde logoen kan brukes som håndtak og trekket med glidelås kan tas av og vaskes på 40 grader i vaskemaskin.

 

Egenskaper:

  • 58 cm lang x 16 cm
  • Trekk produsert fra 100% bomull
  • Fyll i 100 % polyesterfiber
  • Den grønne stroppen på siden kan brukes som håndtak

 

Abilica Yogaset med blokk og stropp er enkle hjelpemidler som utvider din rekkevidde!

 

Få mer utbytte av yogatreningen din med blokk og stropp som hjelper deg til å nå vanskelige positurer og holde riktig posisjon uten å skade deg selv! Blokken har avrundede hjørner for behagelig grep. Både blokken og stroppen fungerer som forlengelse av armer eller ben for å beherske de mest krevende positurer, blokken kan også brukes tilå sitte på når det er behov for det og stroppen kan brukes som et godt hjelpemiddel ved strekking og utøying!

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler