Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-15% SPAR 1375,-
Foldable Rack Treningspakke
Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke Foldable Rack Treningspakke

Foldable Rack Treningspakke

7 751,- Før 9 126,-
1 x Foldable Rack   + 6 926,-
1 x Bungee Single Trainer Medium - Blå   + 148,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 1 cm - Lett   + 207,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 2 cm - Medium   + 228,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 3 cm - Tung   + 241,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-533
  • 90 dagers åpent kjøp

Ta hjemmetreningen til nye høyder! Abilica Foldablerack Treningspakke passer for deg som vil trene skikkelig styrke hjemme men har begrenset med plass. Utfør baseøvelser og olympiske løft hjemme og slå sammen racket når du er ferdig med treningen. Tren knebøy, markløft, pull-ups, skulderpress og mye mer! Med Bungee Single Trainer og 3 x Powerbands i pakken kan du utføre en rekke isolasjonsøvelser og få mer ut av hjemmetreningen!

 

Pakken består av:

Abilica Foldablerack

Abilica Powerband ECO Treningsstrikk 1 cm - Lett

Abilica Powerband ECO Treningsstrikk 2 cm - Medium

Abilica Powerband ECO Treningsstrikk 3 cm - Tung

R.O.P.E.S Bungee Single Trainer Medium

 

Abilica FoldableRack er et genialt rack som lar deg få et komplett styrketreningsrack hjemme uten at du trenger å ofre noe særlig med plass!

 

Når du ikke bruker Abilica Foldablerack kan du legge det sammen så det står flatt inn mot veggen. Racket holdes på plass av 4 bolter og tilhørende safety pins som holder alt sikkert på plass. Veggfestene er 120 cm fra hverandre for å passe på standard stendere. Med denne kan du gjøre nesten alle øvelser som man kan gjøre i et vanlig fullt rack. Her kan du gjøre knebøy, benkpress, pull-up og mye mer. Maksimal belastning på racket er 200 kg.

 

Abilica FoldableRack passer for deg som:

  • Vil ha mulighet til å sette opp et skikkelig hjemmegym
  • Vil ha et styrkerack som tar lite plass
  • Vil ha mulighet til å trene skikkelig styrke hjemme

Mål utslått: 134 x 215 x 115 (b x h x d)
Mål foldet sammen: 134 x 215 x 15 (b x h x d)

 

Abilica Powerbands ECO i 3 forskjellige mostandsnivåer er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

 

ROPES Bungee Single Trainer gir en morsom, utfordrende og effektiv treningsøkt.

 

Dette treningskonseptet passer midt i blinken for deg som vil kunne utføre en treningsøkt uten å måtte bytte mellom masse apparater og utstyr. Denne geniale strikken passer nemlig perfekt for å trene styrke, utholdenhet og koordinasjon. Den gir enkelt og greit en komplett utfordring for kroppen. Den kan også brukes som hjelp til å utføre øvelser som pushups. Bungee Single Trainer kan brukes hvor som helst, inne, ute, til og med på kontoret.

Strikken leveres med Doorbag. Denne kan brukes som døranker, og gjør det lett for deg å sikre strikken i døren. Bare fest strikken i Doorbag, legg den over døren, lukk igjen og du er klar til å trene. Den tar lite plass, er enkel å ta med og kan brukes hvor som helst.

Vis hele produkttekst
Video

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler