Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-32% SPAR 476,-
Treningspakke Core
Treningspakke Core Treningspakke Core Treningspakke Core Treningspakke Core Treningspakke Core Treningspakke Core

Treningspakke Core

999,- Før 1 475,-
1 x Powerslide   + 211,-
1 x Magehjul   + 211,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 1 cm - Lett   + 177,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 2 cm - Medium   + 195,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 3 cm - Tung   + 206,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
Bundle-7
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Core er en komplett pakke for styrketrening hjemme med fokus på kjernemuskulatur!

 

Pakken består av:

  • Abilica Powerslide
  • Abilica Magehjul
  • Abilica Powerband ECO Lett
  • Abilica Powerband ECO Medium
  • Abilica Powerband ECO Tung

 

Abilica Powerslide er et genialt produkt som gir deg en muligheten for å kjøre en komplett styrketreningsøkt hjemme i stua!

 

Med powerslide får du utviklet muskulaturen og samspillet i kroppen, med en rekke øvelser for armer, skulder, bryst, rygg, rumpe, lår og ikke minst mage! Settet består at to puter til hendene med lommer og to større puter til føttene. Praktisk pose for oppbevaring medfølger

 

Abilica Magehjul gir meget effektiv trening av mage, rygg, arme og skuldre!

 

Etter hvert som du blir sterkere, jo lenger ut ruller du. For ekstra magetrening løfter du knærne opp fra gulvet og har kun tærne nedi. Hold strak kropp og kjenn kjernemuskulaturen jobbe! Magehjulet er utstyrt med håndtak i mosegummi for godt og komfortabelt grep.

 

Abilica Powerbands ECO i 3 forskjellige mostandsnivåer er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler