Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-38% SPAR 1136,-
Treningspakke Ferietrening
Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening

Treningspakke Ferietrening

1 837,- Før 2 973,-
1 x Powersling Treningsslynge   + 458,-
1 x Kettlebell Vinylbelagt 12 kg   + 572,-
1 x Yogamatte - Blå   + 133,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 1 cm - Lett   + 160,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 2 cm - Medium   + 176,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 3 cm - Tung   + 186,-
1 x Beach Bag   + 0,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-721
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Ferietrening er en pakke med alt du trenger for å holde deg i aktivitet gjennom sommerferien! Pakken er satt sammen av bestselgere som er enkle å ta med seg og som gir muligheter for en rekke øvelser.

 

Treningspakken leveres med en praktisk Abilica Beach Bag!

 

Pakken består av:

Abilica Powersling Treningsslynge

Abilica Yogamatte - Blå

Abilica Kettlebell Vinylbelagt 12 kg

Abilica Powerband ECO Lett

Abilica Powerband ECO Medium

Abilica Powerband ECO Tung

X-LIFE Treningsdagbok

Abilica Beach Bag

 

Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst.

 

Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter.

 

Slyngen kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.

 

Abilica Yogamatte i blå er en praktisk yogamatte spesielt godt egnet for yoga og pilates!

 

Myk og komfortabel yogamatte designet for å gi god balanse! Matten er 3,5 mm tykk og ligger meget stødig på gulvet. Yogamatten leveres med treningsplansje og kan vaskes på opptil 50 grader (tåler ikke maskinvask). 

Egenskaper:

 • 3,5 mm tykkelse
 • Myk og behagelig å ligge på
 • Ligger meget stødig på gulvet
 • Kan vaskes på opptil 50 grader (tåler ikke maskinvask)
 • Levers med treningsplansje
 • Størrelse: 173 x 61 cm
 • Farge: Blå

Abilica Vinyblelagt Kettlebell 12 kg. med bredt godt håndtak!

 

Bli sterkere, mer utholdende og få bedre fleksibilitet, stabilitet og balanse med kettlebelltrening! Abilica Kettlebell i støpejern med lakk, delvis trukket med farget vinylbelegg i mørk grå. Vinylbelegget og gummifoten gir ekstra god beskyttelse for gulvet. 

 

Les vårt blogginnlegg om trening med kettlebells her!

 

Egenskaper:

 • Farge: Grå
 • Vekt: 12 kg 
 • Pris pr stk.

Abilica Powerbands ECO i 3 forskjellige mostandsnivåer er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

 

Vår bestselgende treningsdagbok er endelig tilbake! Treningsdagbok med fokus kun på logging av trening. Her får du logget over 80 treningsøkter! Passer like godt for gutter, jenter, nybegynnere og avanserte utøvere. 

 

I denne dagboken har vi fjernet alt vi mente ikke var absolutt nødvendig i en treningsdagbok og gitt mer plass til detaljert logging. Her finner du ikke reklame, tips & triks, teknikkbeskrivelser eller liknende. Det er rett og slett logging av treningsøkter og dine beste resultater etter maksløft, løp på distanse / tid o.l. Alt annet er fjernet.

 

Boken består av 180 sider i A5 format med frostet perm foran og bak som gjør at boken holder seg bedre.

 

Hver treningsøkt logges over en dobbeltside. Vi har gjort plass til å logge dette:

 • Oppvarming
 • Styrketrening med opptil 11 øvelser og 6 sett per øvelse
 • Kondisjonstrening, velg mellom langkjøring og intervaller
 • Valgfrie felt med opptil 8 øvelser hvor du selv velger hva du skal logge (tid, kg, distanse osv.) 
 • Kommentarer til økten
 • Tid brukt
 • Energinivå 

 

Vis hele produkttekst
Service og reklamasjon

X-LIFE tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-LIFE er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler