Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-9% SPAR 100,-
Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base
Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base

Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base

997,- Før 1 097,-
1 x FitnessBall 75 cm   + 317,-
1 x FitnessBall Cover 75 cm   + 590,-
1 x Fitnessball Base   + 90,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-fitnessball-komplett-75cm
 • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Treningspakke Fitnessball 75 cm med Trekk og Base er en pakke med 75 cm fitnessball, trekk og base til fitnessball. Trekket er produsert i polyester i grå farge med struktur, som gjør at Abilica FitnessBall også kan brukes som et møbel, med fitnessball base unngår du at fitnessballen triller av sted.

 

Pakken består av:

Abilica Fitnessball 75 cm

Abilica Trekk til Fitnessball 75 cm

Abilica Base til Fitnessball

 

Abilica Fitnessball 75 cm i sort er en fitness ball som er spesielt godt egnet for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening.

 

Fitnessball med en diameter på 65 - 75 cm. Ballen er eksplosjonssikker og leveres med pumpe og treningsprogram. Gir mulighet for en rekke øvelser og er spesielt egnet for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening. Anbefales også som stol!

 

Egenskaper:

 • Diameter: 65 - 75 cm
 • Eksplosjonssikker
 • Pumpe medfølger
 • Anbefales også som stol!
 • Farge: Sort

Abilica FitnessBall Cover 75 cm er et trekk til din fitnessball.

 

Trekket er produsert i polyester i grå farge med struktur, som gjør at Abilica FitnessBall også kan brukes som et møbel. Trekket har glidelås som gjør det enkelt å ta av og op, i tllegg til det medfølgende håndtaket til flytting.

 

Egenskaper:

 • Materiale: Polyester
 • Farge: Grå
 • Størrelse: 75 cm

Abilica Fitnessball Base er ideell for oppbevaring av fitnessball!

 

Med fitnessball base unngår du at fitnessballen triller av sted. Perfekt for oppbevaring, men også fin hvis du vil ha en mer stabil ball eller bruke fitnessballen som en stol! 

 

Egenskaper:

 • Kan brukes både til oppbevaring og for mer stabilitet
 • Produsert i PP-materiale
 • Passer alle Abilica fitnessballer
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler