Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-12% SPAR 379,-
Treningspakke Fullkropp
Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp Treningspakke Fullkropp

Treningspakke Fullkropp

2 868,- Før 3 247,-
1 x StepUp Pro Stepkasse - Sort   + 1 501,-
1 x XC TrainingBand Set ECO Treningsstrikker - Sort   + 265,-
1 x Bungee Single Trainer Medium - Blå   + 133,-
1 x Doorgym   + 441,-
1 x Premium GymMat Treningsmatte 120 x 60 x 1,5 cm   + 529,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-70
  • 90 dagers åpent kjøp

Tren hele kroppen hjemme med Abilica Treningspakke Fullkropp! 

 

Pakken består av:

Abilica XC Treningsstrikker

Abilica Premium Gymmat Treningsmatte 120 x 60 cm

Abilica StepUp Pro Stepkasse

Abilica Doorgym

R.O.P.E.S Bungee Single Trainer Medium

 

Abilica XC TrainingBand Set ECO er et sett med treningstrikker, bestående av 2 powerband og 1 miniband. Et MUST HAVE på beindagen!

 

Settet består av tre ulike treningsstrikker i markedets beste kvalitet og kommer i en praktisk oppbbevaringspose som beskytter strikkene. De unike strikkene er produsert i 100% naturgumjmi, er miljøvennlige og 100% nedbrytbare. Treningsstrikkene inneholder ingen syntetiske materialer og beholder elastisiteten selv etter lang tids bruk. De tåler å strekkes opp mot hele 750%!

 

Settet består av 2 Abilica PowerBands og 1 kortere strikk - Abilica RubberBand Mini Band. Powerband er det vi kaller 3-i-1 produkt, som f.eks. gir deg ekstra belastning ved knebøy på gymmet eller ved glute bridge hjemme. I tillegg er det supert å bruke til oppvarming og sammenm med en treningspartner. Strikkene er signert (trykk) av Johannes Høsflot Klæbo, og settet er et produkt i Abilica-serien Klæbo Collection.

 

Abilica Premium GymMat 120x60 cm er en gymmatte som er beregnet for trimrom og treningssentre!

Dette er en matte som ligger stødig og godt på gulvet. Den er vaskbar og kan til og med brukes i vann og basseng. Den inneholder ikke giftstoffer, ftalater eller latex.

Treningsplansje medfølger.

 

Abilica stepkasser strammer opp baken, lår og legger, samtidig gir de deg bedre kondisjon og rask forbrenning av kalorier. Gir også god koordinasjonstrening.

 

Stepkasse med overflatemål 32x90 cm og 2 høydealternativer (13 og 18 cm). Overflaten er gummibelagt for å gi et godt fotfeste. Produsert i myk plast som demper steget og derfor er snillere mot knærne. Stepkassen ligger meget stødig på gulvet. Treningsprogram medfølger.

 

Ekstra klosser an kjøpes i tillegg om du ønsker en høyere stepkasse (kr. 199,- per par.) Disse bygger 5cm ekstra.

 

Abilica Doorgym er et meget allsidig treningsapparat som enkelt festes i dørkarmen. Helt uten skruer! Aldri før har det vært så lett å gjennomføre en god treningsøkt hjemme!

  • Henges i døråpningen uten fester og kan enkelt settes i og tas ut.
  • Passer til døråpninger på opp til 90cm og veggtykkelse 10 - 15cm (standard lettvegg med list over døren)
  • Ulike håndtak i myk mosegummi for flere varierte grep
  • Tren push ups, chins / pullups
  • Maksimalt anbefalt brukerbelastning 100kg

OBS! Det er viktig at dette redskapet settes slik at den ligger oppå listen over døren, og ikke på siden / utenpå.

PS: Hvis apparatet føles skeivt, så må man slakke boltene litt og rette ut apparatet ved å presse det mot gulv eller lignende. For stramme eller for slakke bolter kan være grunn til skeivt apparat.

 

ROPES Bungee Single Trainer gir en morsom, utfordrende og effektiv treningsøkt.

 

Dette treningskonseptet passer midt i blinken for deg som vil kunne utføre en treningsøkt uten å måtte bytte mellom masse apparater og utstyr. Denne geniale strikken passer nemlig perfekt for å trene styrke, utholdenhet og koordinasjon. Den gir enkelt og greit en komplett utfordring for kroppen. Den kan også brukes som hjelp til å utføre øvelser som pushups. Bungee Single Trainer kan brukes hvor som helst, inne, ute, til og med på kontoret.

 

Strikken leveres med Doorbag. Denne kan brukes som døranker, og gjør det lett for deg å sikre strikken i døren. Bare fest strikken i Doorbag, legg den over døren, lukk igjen og du er klar til å trene. Den tar lite plass, er enkel å ta med og kan brukes hvor som helst.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler