Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-21% SPAR 547,-
Treningspakke Hjemmetrening 2022
Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022 Treningspakke Hjemmetrening 2022

Treningspakke Hjemmetrening 2022

1 999,- Før 2 546,-
1 x TrainingMat ECO Treningsmatte   + 297,-
1 x Doorgym   + 425,-
1 x Powersling Treningsslynge   + 510,-
1 x Trio Manualsett   + 766,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-2022
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Hjemmetrening 2022 er en pakke med det du trenger for å komme i gang med hjemmetreningen! Pakken er satt sammen av bestselgere fra hjemmetreningskategorien og gir et bredt utvalg øvelser.

 

Pakken består av:

Abilica TrainingMat ECO Treningsmatte

Abilica Doorgym

Abilica Powersling Treningsslynge

Abilica Trio Manualsett

 

Abilica TrainingMat ECO er en universell treningsmatte egnet til alle typer mattetrening, inkludert yoga!

 

Treningsmatten er produsert i miljøvennlig EVA-materiale, som er 100% resirkulerbart. Struktur. på overflatene av matten sørger for at den kan brukes på begge sider. Treningsmatten er meget lett i vekt, luktfri og ekstra slitesterk.

 

Egenskaper:

 • Lengde: 180 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Tykkelse: 5,5 mm
 • Farge: Sort

Abilica Doorgym er et meget allsidig treningsapparat som enkelt festes i dørkarmen. Helt uten skruer! Aldri før har det vært så lett å gjennomføre en god treningsøkt hjemme!

 

 • Henges i døråpningen uten fester og kan enkelt settes i og tas ut.
 • Passer til døråpninger på opptil 90cm og veggtykkelse 10 - 15cm (standard lettvegg med list over døren)
 • Ulike håndtak i myk mosegummi for flere varierte grep
 • Tren push ups, chins / pullups
 • Maksimalt anbefalt brukerbelastning 100kg
 • Treningsprogram medfølger

OBS! Det er viktig at dette redskapet settes slik at den ligger oppå listen over døren, og ikke på siden / utenpå.

 

PS: Hvis apparatet føles skeivt, så må man slakke boltene litt og rette ut apparatet ved å presse det mot gulv eller lignende. For stramme eller for slakke bolter kan være grunn til skeivt apparat.

 

Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst.

 

Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter.

 

Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.

 

Abilica Trio Manualsett er et sett med manualer i jern, belagt med neoprene grepsbelegg som gjør de behagelige å trene med.

 

Settet består av:

 • 2 x 1 kg
 • 2 x 2 kg
 • 2 x 3 kg

Leveres med praktisk stativ.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler