Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-8% SPAR 143,-
Treningspakke Rumpetrening
Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening

Treningspakke Rumpetrening

1 703,- Før 1 846,-
1 x Resistanceband Set Loop Band Treningsstrikker   + 438,-
1 x XC TrainingBand Set ECO Treningsstrikker - Sort   + 293,-
1 x Vektmansjetter 2 kg x 2   + 340,-
1 x Fotstropp til multiapparat   + 243,-
1 x SquatPad   + 389,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-9
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica treningspakke rumpe er en komplett pakke med alt du trenger til rumpetreningen hjemme og på treningsstudioet!

 

Pakken består av:

 • Abilica Resistanceband Set Loop Band Treningsstrikker
 • Abilica Vektmansjetter 2 kg x 2)
 • Abilica XC Treningsstrikker
 • Abilica Squatpad
 • Abilica Fotstropp

 

Abilica Resistanceband Loop Band 3 pk Treningsstrikker er et sett med 3 brede treningsstrikker i kraftig tekstil.

 

Loop bands i høy kvalitet som kan strekkes opp mot 210%! De 3 forskjellige strikkene har ulik styrke og er perfekt for utendørs bruk siden de tåler med en klassiske mini bands i naturgummi. Strikkene er også bredere en naturgummi mini bands og gir deg derfor muligheten for litt andre øvelser.

 

Bruk  Loop Bands rundt knærne når du gjør hip thrust og knebøy, i egne øvelser for å styrke forskjellig muskulatur rundt i kroppen, til oppvarming og aktivering, eller i burn-out øvelser for å tyne det siste ut av treningsøkten din!

 

  Motstand:
 • Light: ca 8-17 kg
 • Medium: ca 12-23 kg
 • Heavy: ca 16-28 kg

Abilica Vektmansjetter 2 kg x 2 er godt egnet til isoleringsøvelser som blant annet liggende og stående hofte- adduksjoner og abduksjoner!

 

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Perfekt til isoleringsøvelser av rumpemusklene som lying side leg raises, standing side leg raises og donkey kicks for ekstra belastning. Vektmansjettene er også fine til spensttrening og opptrening etter skade.

 

Abilica XC TrainingBand Set ECO er et sett med treningstrikker, bestående av 2 powerband og 1 miniband. Et MUST HAVE på beindagen!

 

Settet består av tre ulike treningsstrikker i markedets beste kvalitet og kommer i en praktisk oppbbevaringspose som beskytter strikkene. De unike strikkene er produsert i 100% naturgumjmi, er miljøvennlige og 100% nedbrytbare. Treningsstrikkene inneholder ingen syntetiske materialer og beholder elastisiteten selv etter lang tids bruk. De tåler å strekkes opp mot hele 750%!

 

Settet består av 2 Abilica PowerBands og 1 kortere strikk - Abilica RubberBand Mini Band. Powerband er det vi kaller 3-i-1 produkt, som f.eks. gir deg ekstra belastning ved knebøy på gymmet eller ved glute bridge hjemme. I tillegg er det supert å bruke til oppvarming og sammenm med en treningspartner. Strikkene er signert (trykk) av Johannes Høsflot Klæbo, og settet er et produkt i Abilica-serien Klæbo Collection.

 

Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening med stang! 

 

Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene. Med din egen squat pad på gymmet trenger du aldri å bekymre deg for at squatpadden ikke er tilgjengelig!

 

Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. Kan også plasseres rundt powerband ved utførelse av glute bridge med strikk hjemme for å unngå at strikken gnager på hofter. 

 

Abilica Fotstropp er en solid fotstropp som brukes til blant annet multiapparater for å utføre øvelser som leg curl, kick back, hofteabduksjoner og hofteadduksjoner.

 

Fotstroppen har en nylonkonstruksjon med justerbar borrelås og gir mulighet for en rekke ben- og rumpeøvelser i kabel. Kan også brukes hjemme sammen med et miniband eller powerband til å utføre de samme øvelsene!

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler