Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-30% SPAR 696,-
Treningspakke Stepkasse og Pumpsett
Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett Treningspakke Stepkasse og Pumpsett

Treningspakke Stepkasse og Pumpsett

1 653,- Før 2 349,-
1 x StepUp Pro Stepkasse - Sort   + 1 196,-
1 x Pump Set Vektstangsett - Sort   + 458,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-step-pump
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Stepkasse og Pumpsett er en treningspakke med 2 av våre største bestselgere til hjemmetrening!

Pakken består av:

Abilica StepUp Pro Stepkasse

Abilica PumpSet

 

Abilica StepUp Pro Stepkasse strammer opp baken, lår og legger, samtidig gir de deg bedre kondisjon og rask forbrenning av kalorier. Gir også god koordinasjonstrening.

 

Stepkasse med overflatemål 32x90 cm og 2 høydealternativer (13 og 18 cm). Overflaten er gummibelagt for å gi et godt fotfeste. Produsert i myk plast som demper steget og derfor er snillere mot knærne. Stepkassen ligger meget stødig på gulvet.

 

Ekstra klosser an kjøpes i tillegg om du ønsker en høyere stepkasse (kr. 199,- per par.) Disse bygger 5cm ekstra

 

Abilica PumpSet er designet for å gi hele kroppen en skikkelig god treningsøkt.

 

Dette er et supert vektsett som kan brukes både hjemme og på senter. Her kan du trene knebøy, utfall, step up, roing, skulderpress og mye mer!

 

Feltet på vektstangen kan fylles med vektskiver som er 20 cm - men husk at låsene også skal på! Stangen er laget slik at den tåler det som det er plass til av denne type vekskiver på den. Det er plass til max 1 stk. ekstra 5 kg vektskive (eller 1,25 kg eller 2,5 kg) på hver side i tillegg til det som følger med som standard

 

Mer info:

  • Grepsvidde: 88 cm
  • Vektskive 5 kg: Diameter 26 cm, tykkelse 5 cm
  • Vektskive 2,5 kg: Diamenter 21,5 cm, tykkelse 4,3 cm
  • Vektskive 1,25 kg: Diameter 18 cm, tykkelse 3,2 cm
  • Vektskivene er fylt med sement
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler