Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-22% SPAR 465,-
Yogapakke Flow
Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow Yogapakke Flow

Yogapakke Flow

1 681,- Før 2 146,-
1 x Yogamatte Breathe ECO   + 314,-
1 x Yogasett med blokk og stropp   + 174,-
1 x Yogabolster - Grønn   + 594,-
1 x Yogahjul   + 599,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-707
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Yogapakke Flow er yogapakke med alt du trenger for å komme i gang med yoga eller for å ta yogaen din til neste nivå!

 

Pakken består av:

  • Abilica Breathe Yogamatte
  • Abilica Yogawheel
  • Abilica Yogaset
  • Abilica Yogabolster

Abilica Breathe Yogamatte er en stilig grønn yogamatte med trykk.

 

"Breathe and be Present" er printet på yogamatten. Dette kan minne deg på å hente deg inn igjen og fokusere på pust og tilstedeværelse når tankene begynner å fare under yogaøvelsene. Matten gir god støtte til leddene under øvelser. Dette sikrer deg en komfortabel trening hvor du kan fokusere på korrekt utførelse øvelsene. Matten er laget i et 100% biologisk nedbrytbart materiale.

 

Abilica YogaWheel hjelper deg på veien mot en mykere og mer smidig kropp!

Vil du ha bedre bevegeliget slik at tøying og yogaøvelser blir enklere å gjennomføre? Da passer YogaWheel perfekt for deg! Den er designet for å hjelpe deg med å strekke ut og frigjøre spenninger i kroppen. Dersom du ønsker ekstra utfordringer i yogaøvelsene kan den hjelpe deg med det også. Med denne i hus vil ikke stive muskler og begrenset bevegelighet være et tema så lenge.

 

Yogaset er en pakke med yogablokk og yogastropp.

 

Enkle hjelpemidler som utvider din rekkevidde i yogaøvelsene og gir mer utbytte av yogatreningen. Produktene hjelper deg til å nå vanskelige positurer og holde riktig posisjon. Settet består av en yogablokk og en yogastropp. Blokken er 22,5x15x7,5 cm og veier kun 0,9kg. Blokken har avrundede hjørner for behagelig grep. Yogastroppen er 4x180 cm lang og produsert i vevet bomull med solid metallspenne. Stroppen fungerer som en forlengelse av armer eller ben for å beherske selv de mest krevende positurer, og er et godt hjelpemiddel ved strekking og tøying.

 

Abilica YogaBolster er en pute som er designet for å gi god støtte i ulike yogaøvelser!

 

Du kan også bruke denne under meditasjon. Den påsydde logoen kan brukes som håndtak og trekket med glidelås kan tas av og vaskes på 40 grader i vaskemaskinen.

Vis hele produkttekst
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler