Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-50% SPAR 150,-
ElasticTube ECO
ElasticTube ECO ElasticTube ECO

ElasticTube ECO

Tilbudspris 149,- Før 299,-
Tilbudspris 149,- Før 299,-
På lager
Varenummer
403883
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica ElasticTube ECO er en allsidig treningsstrikk som også er beregnet for utendørs bruk.

 

Treningsstrikk med nylontrekk som beskytter strikken mot sol og skarpe gjenstander. Strikken er produsert i 100% naturgummi av beste kvalitet. Håndtakene er i myk plast som tåler høy belastning og er enkle å rengjøre. Strikken har en medium hardhet, er 140 cm lang. Motstand ca. 5 - 18 kg. 

 

Artikkelnummer: 373561

SKU: 403883

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler