Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Lagerrydding Pakke 1
Lagerrydding Pakke 1

Lagerrydding Pakke 1

200,-
1 x PowerBand 1,5 cm - Grønn   + 100,-
1 x PowerBand 3 cm - Orange   + 100,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-pakke1
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica PowerBand hjelper deg med å øke eller redusere belastning og er genial å ha for de som vil trene når de er ute å reiser.

 

Dette er et 3 i 1 produkt for deg som trener! Abilica PowerBand er perfekt å bruke når du trenger hjelp til pull ups, glimrende som ekstra belastning til baseøvelser og lar deg trene styrke på steder hvor man ikke har tilgang til vekter og utstyr. Laget i naturgummi. Perfekt også til bruk sammen med Abilica DoorGym og Abilica HangOn. 

 

Lengde 1 m. og diameter 64 cm.

 
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler