Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-27% SPAR 726,-
Treningspakke 16 Ukers Helvete
Treningspakke 16 Ukers Helvete

Treningspakke 16 Ukers Helvete

1 999,- Før 2 725,-
1 x Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg   + 804,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 1 cm - Lett   + 267,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 2 cm - Medium   + 294,-
1 x Powerband ECO Treningsstrikk 3 cm - Tung   + 312,-
1 x Resistanceband Set Loop Band Treningsstrikker   + 321,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-16u
 • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Treningspakke 16 Ukers Helvete er en pakke med produkter for hjemmetrening brukt i TV-programmet 16 Ukers Helvete.

 

Pakken består av:

Abilica Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg

Abilica Powerband ECO Lett

Abilica Powerband ECO Medium

Abilica Powerband ECO Tung

Abilica Resistanceband Set Loop Band Treningsstrikker

 

Abilica Vektvest Flexi 1,25 - 10 kg. gir deg ekstra belastning når du skal gjøre egenvektsøvelser! 

 

Bruk vektvest som en del av din trening. Vektvest er anbefalt å bruke av coach og personlig trener Martin Johnsrud Sundby fra TV-programmet 16 Ukers Helvete.

 

Enten du er nybegynner eller eliteutøver vil en vektvest ha god effekt på din trening. Du kan øke intensiteten under enkle treningsøvelser som Burpees, Knebøyhopp, Sprinttrening, Trappeløp, Step-ups og mye mer, eller rett og slett bare når du skal ut på en rolig søndagstur enten til fots eller på rulleski.

 

Alle vektvester fra Abilica passer til både dame og herre, samt at de kan justeres slik at de sitter tett på kroppen for optimal bevegelsesfrihet under bruk.

 

Vektvester er genialt å ha for de som vil øke belastningen i for eksempel pull-up, utfall og push-up. Det finnes selvfølgelig andre måter å legge til vekt på egenvektsøvelser, men vektvester er den mest behagelige måten å gjøre det på. Abilica WeightVest Flexi har kraftige spenner som gir gode justeringsmuligheter for alle kroppsfasonger, og vesten er produsert i myk neopren så den skal være behagelig å bruke. Vekten på vesten kan justeres fra 1,25 kg til 10 kg. Dette gjøres enkelt ved å legge til eller fjerne posene med jernsand fra vesten.

 

Egenskaper:

 • Justerbar vekt 1,25 - 10 kg 
 • 8 stk. vektposer fylt med jernsand
 • Maks livvidde ca. 130 cm
 • Utstyrt med to ekstra lommer for oppbevaring
 • To kraftige spenner
 • Gode justeringsmuligheter
 • Myk neopren
 • Refleks foran og bak
 • Kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut

 

Abilica Powerbands ECO i 3 forskjellige mostandsnivåer er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

 

Motstand:
Lett 1 cm: 11 – 42 kg
Medium 2 cm: 14.5 – 56 kg
Tung 3 cm: 21.5 – 84 kg

Abilica Resistanceband Loop Band 3 pk Treningsstrikker er et sett med 3 brede treningsstrikker i kraftig tekstil.

 

Loop bands i høy kvalitet som kan strekkes opp mot 210%! De 3 forskjellige strikkene har ulik styrke og er perfekt for utendørs bruk siden de tåler med en klassiske mini bands i naturgummi. Strikkene er også bredere en naturgummi mini bands og gir deg derfor muligheten for litt andre øvelser. 

 

Motstand:

 • Lett: ca 8-17 kg
 • Medium: ca 12-23 kg
 • Tung: ca 16-28 kg
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler