Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Vibrating MassageBall
Vibrating MassageBall

Vibrating MassageBall

599,-
599,-
På lager
Varenummer
403981
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Vibrating MassageBall er en 360-graders massasjeball, ideell for å løse opp i stive og støle muskler før og etter trening.  

 

Massasjeballen har 3 vibrasjonsnivåer indikert med lys, som du enkelt styrer med en knapp, den har også et automatisk program. Massasjeballen kan brukes stående, liggende og sittende. 

 

Obs: Kan lage merker ved bruk mot lyse overflater

 

Egenskaper:

  • 3 vibrasjonsnivåer 
  • Ett automatisk program 
  • Lades med medfølgende USB-kabel 
  • Fulladet etter 2 timer 
  • Fullt batteri gir opptil 2 timers brukstid 
  • Myk, gummiert overflate med struktur rundt hele massasjeballen 
  • Diameter: 11 cm 

Artikkelnummer: 373969 

SKU: 403981

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler