Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Spikermatte
Spikermatte Spikermatte Spikermatte Spikermatte

Spikermatte

399,-
399,-
På lager
Varenummer
403411
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Massagemat er en spikermatte med 230 pigger som setter i gang blodomløpet og gir en behagelig akupressur behandling!

 

Spikermatte som myker opp spente og støle muskler når du er stiv, anspent eller stresset! Spikermatten har 230 pigger som setter i gang blodomløpet og gir deg en behagelig akupressur behandling. 

 

Egenskaper:

  • Farge: Grønn
  • 230 pigger
  • Trekk i 100% mobull
  • Fylt med skumgummi
  • Pigger av ABS materiale
  • Størrelse: 65 x 40 x 2 cm

Artikkelnummer: 373301

SKU: 403411

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler