Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Yogasett med blokk og stropp
Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp Yogasett med blokk og stropp

Yogasett med blokk og stropp

249,-
249,-
På lager
Varenummer
403414
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Yogaset med blokk og stropp er enkle hjelpemidler som utvider din rekkevidde!

 

Få mer utbytte av yogatreningen din med blokk og stropp som hjelper deg til å nå vanskelige positurer og holde riktig posisjon uten å skade deg selv! Blokken har avrundede hjørner for behagelig grep. Både blokken og stroppen fungerer som forlengelse av armer eller ben for å beherske de mest krevende positurer, blokken kan også brukes tilå sitte på når det er behov for det og stroppen kan brukes som et godt hjelpemiddel ved strekking og utøying!

 

Egenskaper:

  • Sett med blokk og stropp
  • Blokken er 22,5 x 15 , 7,5 cm og veier 90 gram
  • Blokken har avrundede hjørnert
  • Yogastroppen er 4 x 180 cm lang
  • Yogastroppen er produsert i vevet bomull

Artikkelnummer: 373364

SKU: 403414

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler