Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

YogaWheel
YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel YogaWheel

YogaWheel

599,-
599,-
På lager
Varenummer
300907
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica YogaWheel hjelper deg på veien mot en mykere og mer smidig kropp!

Vil du ha bedre bevegeliget slik at tøying og yogaøvelser blir enklere å gjennomføre? Da passer YogaWheel perfekt for deg! Den er designet for å hjelpe deg med å strekke ut og frigjøre spenninger i kroppen. Dersom du ønsker ekstra utfordringer i yogaøvelsene kan den hjelpe deg med det også. Med denne i hus vil ikke stive muskler og begrenset bevegelighet være et tema så lenge.

Egenskaper:

  • ABS materiale
  • EVA materiale
  • Diameter: 30 cm
  • Høyde: 13 cm
  • EVA matte: 5 mm

Maksimal brukervekt er 150 kg
Artikkelnummer: 300907

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler