Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-37% SPAR 4108,-
Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg
Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg

Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg

6 999,- Før 11 107,-
1 x Hip Thrust Treningsbenk   + 1 182,-
1 x Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg.   + 1 554,-
1 x Fjærlås 50 mm - Par   + 168,-
4 x Olympic WeightPlate 50 mm 2.5 kg   + 168,-
2 x Olympic WeightPlate 50 mm 10 kg   + 608,-
2 x Olympic WeightPlate 50 mm 20 kg   + 912,-
1 x SquatPad   + 270,-
1 x Disinfecting Wipes   + 114,-

* Påkrevde felter

På lager
Varenummer
bundle-ho-90
 • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Hip Thrust Olympic Styrkepakke 90 kg er en pakke med alt du trenger for å enkelt trene hip thrust hjemme! 

 
Pakken består av:
Abilica Hip Thrust Treningsbenk

Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg

Abilica Fjærlås 50 mm - Par

Abilica Olympic Weight Plate 2,5 kg x 4

Abilica Olympic Weight Plate 10 kg x 2

Abilica Olympic Weight Plate 20 kg x 2

Abilica Squatpad
Abilica Disinfecting Wipes
 
Abilica Hip Thrust Treningsbenk er en must have treningsbenk til hjemmegymmet! Perfekt for deg som ønsker å trene rumpemuskulatur, bakside lår og adduktorer!

 

Utfør hipthrust med vekt på en enkel og sikker måte med Abilica Hip Thrust Treningsbenk. Med hip thrust benken får du større bevegelsesbane når du trener hip thrust en ved glute bridge på treningsmatte.  Som belastning kan du bruke både vektstang eller strikker ved å feste de til tappene på siden av benken. Puten på benken kan enkelt klappes sammen noe som gjør treningsbenken svært enkel å lagre når den ikke er i bruk.

 

Egenskaper:

 • Sammenleggbar
 • Feste til strikk på sidene
 • Maks brukervekt: 200 kg
Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg er en stang som paser til alle løft! Benkpress, knebøy, markløft ++
 
Stangen passer vektskiver med 50 mm åpning. Maks vektbelastning er 300 kg. Meget solid og godt grep gjør dette stangen til den ultimate vektstangen for hjemmetrening.
 
Egenskaper:
 • 220 cm lengde
 • 50 mm diameter for vektskiver
 • 20 kg
 • Maks belastning: 300 kg

Abilica Olympic Weight Plates er gummierte vektskiver med metallforing.

 
Skivene passer på 50 mm stenger og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbar til styrkeløft og vekttrening.

 

Husk treningsgulv når du kjøper styrkepakke -  Dette vil skåne gulvet mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for hofter under hip thrust.

Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.

Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. 

 

Abilica Disinfecting Wipes rengjør og desinfiserer alle typer treningsutstyr!

 

Skader ikke hender eller overflaten på produktet. Dreper bakterier, virus, sporer, mugg og allergener på overflater og hud. Perfekt for bruk på alle typer treningsutstyr og sportsutstyr. Den er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Inneholder Aloe Vera som har en beskyttende og pleiende effekt på huden. Inneholder 50 stk.

Vis hele produkttekst
Video

Spesifikasjoner

Pakken består av:

 • Abilica Hip Thrust Treningsbenk
 • Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg
 • Abilica Fjærlås 50 mm – Par
 • Abilica Olympic Weight Plate 2,5 kg x 4
 • Abilica Olympic Weight Plate 10 kg x 2
 • Abilica Olympic Weight Plate 20 kg x 2
 • Abilica Squatpad
 • Abilica Disinfecting Wipes
 • Lengde: 125 cm
 • Bredde: 62 cm
 • Bredde med tapper til strikk: 97 cm
 • Høyde: 41 cm
 • Høyde sammenslått: 19 cm
 • Vekt: 30 kg
 • Maks brukervekt: 200 kg
 • Sammenleggbar
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler