Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-70% SPAR 244,-
Loop Band - Svart
Loop Band - Svart Loop Band - Svart Loop Band - Svart Loop Band - Svart Loop Band - Svart Loop Band - Svart Loop Band - Svart Loop Band - Svart

Loop Band - Svart

Tilbudspris 105,- Før 349,-
Tilbudspris 105,- Før 349,-
Utsolgt
Varenummer
400072
  • Gratis bytte i 30 dager

Booty Builder Loop Band er en fantastisk nyhet som kommer til å gi deg en helt ny og fantastisk opplevelse når du trener lår og rumpe!

 

Booty Builder har ett enkelt mål, og det er å la deg bygge den perfekte rumpa. Det gjør du effektivt med de nye Loop Band. Disse gir deg den ultimate mukselaktiveringen i båd rumpe og lår sånn at du får mest mulig ut av treningen. Denne fantastiske nyheten er dessuten laget i bomull som hverken ryker eller krøller seg. Booty Builder Loop Band er tykke, brede og komfortable å bruke og passer dessuten perfekt i kombinasjon med styrkeøvelser eller vanlige Booty Builder minibands. 

 

Bruk Booty Builder Loop Band rundt knærnr når du gjør hip thrust og knebøy, eller bruk dem i egne øvelser for å styrke forskjellig muskulatur rundt i kroppen. 

 

Lengde: 43,2 cm
Bredde: 7,6 cm

 

Se vårt blogginnlegg for trening med mini bands!

Vis hele produkttekst
Produsent
Booty Builder
Se alle produkter fra Booty Builder

Booty Builder gir deg drømmerumpa

Booty Builder er en internasjonalt kjent norsk merkevare som har fokus på én ting: hvordan bygge den perfekte rumpa. Strikkene fra Booty Builder er utviklet for å gi deg den beste rumpetreningen du kan få, uansett om du er nybegynner eller råsterk. Laget i naturgummi som ikke krøller seg er dette de beste strikkene vi noensinne har prøvd. Booty Builder-maskinen er testet vitenskapelig av seriøse og uavhengige aktører som har konkludert med at muskelaktiviteten i rumpa under denne øvelsen er større enn noen annen øvelse. Booty Builder bygger rumpe - på riktig måte!

Produktomtaler