Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-20% SPAR 500,-
SelectTech Stativ
SelectTech Stativ SelectTech Stativ SelectTech Stativ SelectTech Stativ SelectTech Stativ

SelectTech Stativ

Tilbudspris 1 999,- Før 2 499,-
Tilbudspris 1 999,- Før 2 499,-
10.12.2021
Varenummer
403409
  • Gratis bytte i 30 dager

BowFlex SelectTech Stand er et stativ til de justerbare SelectTech manualene. Utstyrt med et stort mediarack som rommer de fleste mobiler og nettbrett!

 

Enkel tilgang til og oppbevaring av dine SelectTech justerbare manualer! Ergonomiske designet for å ta vare på ryggen din. Med mediaracket får du enkelt tilgang til treningsprogrammene på enheten din, perfekt når du skal bruke SelectTech treningsappen!

 

Passer til både SelectTech 552i og SelectTech 1090i

 

Artikkelnummer: 373388

SKU: 403409

Vis hele produkttekst
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
BOWFLEX
Se alle produkter fra BOWFLEX

Bowflex leverer innovativt treningsutstyr som gir deg en skikkelig økt

Bowflex står bak den revolusjonerende maskinen Max Trainer. Dette er en kardiomaskin som er laget for at du skal kunne forbrenne flest mulig kalorier på kortest mulig tid. Bowflex lover deg 2,5 ganger høyere forbrenning enn andre treningsmaskiner med kun 14 minutter trening om dagen. I tillegg vil forbrenningen din være økt i hele 48 timer etter trening. Prøv Bowflex Max Trainer for en super treningsøkt!

Produktomtaler