Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-30% SPAR 700,-
Treningspakke Ferietrening
Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening Treningspakke Ferietrening

Treningspakke Ferietrening

1 624,- Før 2 324,-

* Påkrevde felter

Utsolgt

Varenummer
bundle-721
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Treningspakke Ferietrening er en pakke med alt du trenger for å holde deg i aktivitet gjennom sommerferien! Pakken er satt sammen av bestselgere som er enkle å ta med seg og som gir muligheter for en rekke øvelser.

 

De 100 første får også med en praktisk Abilica Beach Bag!

 

Pakken består av:

Abilica Powersling Treningsslynge

Abilica Yogamatte - Blå

Abilica KettleBell 4 kg

Abilica Dumbbells Walking 0,5 kg 

Abilica Powerband ECO Lett

Abilica Powerband ECO Medium

Abilica Powerband ECO Tung

 

Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst.

 

Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter.

 

Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.

 

Abilica Yogamatte i blå er en praktisk yogamatte spesielt godt egnet for yoga og pilates!

 

Myk og komfortabel yogamatte designet for å gi god balanse! Matten er 3,5 mm tykk og ligger meget stødig på gulvet. Yogamatten leveres med treningsplansje og kan vaskes på opptil 50 grader (tåler ikke maskinvask). 

Egenskaper:

  • 3,5 mm tykkelse
  • Myk og behagelig å ligge på
  • Ligger meget stødig på gulvet
  • Kan vaskes på opptil 50 grader (tåler ikke maskinvask)
  • Levers med treningsplansje
  • Størrelse: 173 x 61 cm
  • Farge: Blå

Abilica Kettlebell 4 kg. med bredt godt håndtak!

 

En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Man trener funksjonelt og tredimensjonalt. 

 

Abilica DumbBells Walking 0,5 kg er manualer i jern, belagt med neoprene. Perfekt for litt ekstra belastning på gåturen!

 

Manualer i jern belagt med neoprene som ligger meget godt i hånden. Få mer effekt av gåturen med litt ekstra belastning. DumbbBlls Walking kan brukes både inne og ute. 

 

Abilica Powerbands ECO i 3 forskjellige mostandsnivåer er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

 

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler