Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

205 Elliptical Ellipsemaskin
205 Elliptical Ellipsemaskin

205 Elliptical Ellipsemaskin

5 999,-
5 999,-
På lager
Varenummer
402604
  • 90 dagers åpent kjøp

Nordic 205 elliptical er en enkel og plassbesparende ellipsemaskin til hjemmebruk!

Hvis du vil ha en rimelig ellipsemaskin som tar lite plass er denne akkurat det du leter etter. Den har et 6 kg svinghjul som gir deg 8 motstandsnivåer. Motstanden styres manuelt ved å stille på et hjul som sitter under computeren. Den har justerbare fotplader og en steg lengde på 34 cm. Det følger med en enkel computer med 6 funksjoner. Transporthjul gjør det enklere å flytte apparatet når det ikke er i bruk. 

 

Husk underlagsmatte når du kjøper ellipsemaskin - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.


Mål: 143 x 66 x 163

Artikkelnummer: 300955

Vis hele produkttekst
Produsent
NORDIC
Se alle produkter fra NORDIC

Nordic leverer treningsutstyr, treningsapparater og trampoliner i god kvalitet til trening hjemme!

Fysisk trening er viktig, og Nordic gjør det billig å trene hjemme uten at det går alt for hardt utover lommeboka. Produktene er av god nok kvalitet til å trene jevnlig hjemme, og samtidig ikke så dyre at du som nybegynner ikke føler at du har råd. God effekt på helse og muskelmasse oppnås ved jevnlig trening!

Nordic har prisgunstige trampoliner med mye verdi for pengene. Her finner du et utvalg trampoliner for deg som ønsker å investere i masse glede og aktivitet, uten at det skal koste for mye penger. Her finner du flere modeller i alle størrelser, selv for de med liten plass. Perfekt valg for de med små barn som ønsker et naturlig samlingspunkt i sommerhalvåret.

Produktomtaler