205 Indoor Spinningsykkel
205 Indoor Spinningsykkel

205 Indoor Spinningsykkel

5 999,-
5 999,-
På lager
Varenummer
402606
  • Gratis bytte i 30 dager

Nordic 205 Indoor Spinningsykkel er solid konstruert og godt egnet for tøffe og lange økter. Justerbart sete og styre for optimal sittekomfort. Gjennomfør en fullverdig spinningøkt hjemme.

 

Nordic produserer kondisjonsapparater med solide materiealer og god funksjonalitet. Med 205 spinningsykkel kan du gjennomføre en fullverdig spinningøkt hjemme. Svinghjul på hele 20 kg. gjør at spinningsykkelen passer til både nybegynnere og viderekommende. 

 

Sykkelen har fast nav, tredelt krank, justering av både sete og styre med mer. Her får du en sykkel du kan benytte i mange år. 

 

Praktiske transporthjul for enkel forflytning.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper spinningsykkel - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.
 

Artikkelnummer: 300957
SKU: 402606

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

• Fast nav

• Tredelt krank

• 20 kg svinghjul

• Kjededrift – teflonbelagt kjede

• Vertikal og horisontal setejustering

• Myke transporthjul

• Maks brukervekt: 120 kg

Produsent
NORDIC
Se alle produkter fra NORDIC

Nordic leverer treningsutstyr, treningsapparater og trampoliner i god kvalitet til trening hjemme!

Fysisk trening er viktig, og Nordic gjør det billig å trene hjemme uten at det går alt for hardt utover lommeboka. Produktene er av god nok kvalitet til å trene jevnlig hjemme, og samtidig ikke så dyre at du som nybegynner ikke føler at du har råd. God effekt på helse og muskelmasse oppnås ved jevnlig trening!

Nordic har prisgunstige trampoliner med mye verdi for pengene. Her finner du et utvalg trampoliner for deg som ønsker å investere i masse glede og aktivitet, uten at det skal koste for mye penger. Her finner du flere modeller i alle størrelser, selv for de med liten plass. Perfekt valg for de med små barn som ønsker et naturlig samlingspunkt i sommerhalvåret.

Produktomtaler